September 26, 2018

5 X ARJEN TYYLIVINKIT

Arjen kiireissä keskittyminen suuntautuu ihan muihin juttuihin kuin viimeisen päälle hiottuihin asuihin. Muutamalla helpolla kikalla voi kuitenkin varmistaa, että habitus on sopiva, itsetuntoa buustaava ja kaikin puolin mukava.


1. Valitse jo illalla päivän vaatteet
Säätiedotteen tsekkaaminen ja seuraavan päivän keliin sopivien vaatteiden valinta etukäteen on sujuvan aamun suuri pelastus. Jos vielä asettelee ne valmiiksi pukemisjärjestykseen, onnistuu pukeminen käden käänteessä vaikka puoliunessa. 

2. Laadi oma tyyliunivormusi
Oma vaatevalikoima kannattaa tuntea läpikotaisin. Erilaisia asuja voi testailla vaikka vapaapäivänä ja ottaa kuvia mieluisista ja valinta niistä sitten, kun mitään ei muuten keksi. On hyvä myös luoda oma tyyliunivormu eli sellainen asu, joka toimii satavarmasti. Näitä voi olla vuodenaikoina erilaisia sekä työ- ja vapaa-ajalle omansa. Oman tyyliunivormun hyöty on se, että kiireessäkin voi turvautua juuri sopivaan asuun, joka buustaa myös itsevarmuutta.


3. Panosta asusteisiin
Panostaminen monikäyttöiseen, hyvälaatuiseen laukkuun, kenkäpariin ja näin syysaikana huiviin sekä käsineisiin on todella järkevää ja niiden avulla habitus on aina viimeistelty. Samojen asusteiden käyttö ei haittaa, jos panostaa klassisiin, ajattomiin malleihin ja neutraaleihin väreihin, jotka kestävät hyvinä vuodesta toiseen. Muiden vaatteiden kanssa voi sitten vähän hullutella.


4. Huolehdi kynsistä, hiuksista ja ihosta
Puhtaat hiukset, luonnollinen ja raikas meikki sekä huolitellut kynnet ovat ainakin omalla kohdallani melkein tärkeimmät arjen tyylikriiseistä selviämisen tekijät. Melkein asu kuin asu näyttää paljon paremmalta, jos nuo seikat ovat kunnossa. Liputan hyvien hoitotuotteiden puolesta ja kynsien suhteen geelilakkaus on ihan ehdoton. Säästää paljon aikaa ja hermoja, kun ei tarvitse etsiä aina uusia ja uusia toimivia tuotteita kasvoille tai hiuksille ja puljata kynsilakkojen ja lohkeilevien kynsien kanssa.5. Kiinnitä huomio yksityiskohtiin
Simppeli, minimalistinenkin tyyli kaipaa yksityiskohtia. Niitä ei tarvitse olla paljon mutta niihin kannattaa kiinnittää sen verran huomiota, että niillä on jokin merkitys kokonaisuuden kannalta. Esimerkiksi metallin väri koruissa, vyö, kello, kampaus ja huulipunan väri ovat pieniä mutta merkittäviä juttuja, jos asu on vaikka kokomusta ja juuri ne viimeistelevät lookin. Niillä saa paljon aikaan ja vaihtelua sopivasti arkiasuihin.


SHARE:

1 comment

  1. Hyviä vinkkejä muistin virkistämiseksi kauniiden kuvien kera! Arki tosiaan koostuu pienistä asioista. Esteettisyys ja asioiden suunnitteleminen tekee arjesta kaunista ja sujuvampaa. T. Minna

    ReplyDelete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig