September 12, 2018

TALLINN MOMENTS

Kävimme pienellä  viikonloppulomalla Tallinnassa nautiskelemassa perinteisestä ja tutustua tunnelmasta. Tarkoitus oli vain ottaa rennosti, syödä hyvin ja fiilistellä yhdessäoloa. Vaikka Tallinnaan on helppo ja nopea matka, tulee siellä käytyä suhteellisen harvakseltaan. Nyt kyllä löytyi niin kivoja ravintoloita ja hotelli, että voisin mennä vaikka heti uudestaan!Lempikahvilani Tallinnassa on Kohvik Komeet, joka sijaitsee Solaris-keskuksen yläkerrassa. Kahvilasta on kivat maisemat kaupungin yli ja loistava palvelu ja iso valikoima herkkuja takaa aina onnistuneen visiitin. Tällä kertaa otimme mustikka-kookosraakakakkua ja marjapavlovan, joista erityismaininta menee jälkimmäiselle. Aivan taivaallista tavaraa, kerta kaikkiaan. Mantelimaitoon tehty cappuccino oli sopiva kyytipoika sille.


Ravintoloista on mainittava italialainen Mamma Mia, jonka tattirisotto oli huumaavan hyvää. Siis aivan loistavaa. Toinen mainitsemisen arvoinen on Rotermannissa sijaitseva Basiliik, josta saa gluteenittomia pastoja (lohipastalle iso suositus) ja sitä vastapäätä oleva Platz, jonka viihtyisällä ulkoterassilla nautiskellut jättiravut ja kuohuviini olivat illan menuksi mainiot. Rotermanni oli muutenkin entistä kiintoisampi alue ravintoloineen ja kahviloineen ja etenkin illan hämärtyessä tunnelma oli tosi viehättävä.


Hotelliksi valitsimme viiden tähden Swissotelin, joka oli oikein mainio majoittumispaikka. Saimme huoneen 23-kerroksesta, josta oli kivat näkymät kaupunkiin ja korkeimman kerroksen Horisont Barista avautui vielä näyttävämmät maisemat. Kun ilta pimeni, alkoi iloksemme ihan sattumalta älyttömän hieno ilotulitus rannasta.
 
Oli niin kiva ja kiireetön reissu, että täytyy toden totta ottaa uusiksi pian. En ole koskaan ollut Tallinnassa muulloin kuin kesäaikaan, ehkäpä olisi syytä käydä katsastamassa joulumarkkinat loppuvuodesta? Mitkä ovat teidän suosikkipaikkojanne Tallinnassa?

SHARE:

1 comment

  1. Hei Anna! En osaa nimetä suosikkipaikkaani Tallinnassa ja viime reissusta ko. kaupunkiin on jo kulunut tovi. Tämä juttu sen sijaan inspiroi miettimään minilomaa Tallinnassa, kun tänä syksynä ei taida olla mahdollisuutta pidempään reissuun. Itse olen ollut Tallinnassa kyllä joka vuodenaikaan, ja aina on ollut mukavaa johtuen kaupungin autenttisesta tunnelmasta. Joulumarkkinat Tallinnassa ovat kyllä kokematta, joten hyvä idea sekin! :) -Minna

    ReplyDelete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig