December 16, 2018

LEOPARD SKIRT LOOK

Leopardikuosi tulee ja menee trendien mukaan parin vuoden välein. Silloin se näyttää supertrendikkäältä ja chiciltä mutta annas olla, jos siihen pukeutuu leosesongin ulkopuolella. Silloin sen leima on hienoinen mauttomuus, mutta kun se on in, on se kuuminta hottia ja vaikka mitä muita superlatiiveja.


Skirt Glamorous
Knit Zalando
Coat H&M
Bag Phillim Lip
Watch Cluse (gifted)

Leopardikuosi on parhaimmillaan pieninä annoksina ja omasta mielestäni kaukana kasvoista, kuten muutkin kovin villit kuosit. Hameena tai asusteena, esimerkiksi kenkinä tai clutch-laukkuja se näyttää kivalta ja sopivan hillityltä. Mitä te muut tykkäätte leopardikuviollisesta vaatetuksesta: onko se klassikko, joka tulee aina uudestaan ja uudestaan katunäkymään vai kuuluuko kyseinen kuosi ainoastaan Peggy Bundylle?
SHARE:

2 comments

  1. Tosi kiva tuo hame! Mulla myös ihan samantapainen asuyhdistelmä kaapissa :) Sulla on niin monia ihania asuja, että olisiko sun mahdollista jatkossa linkittää postauksissa suoraan tuotteisiin, jos niitä sattuu netistä löytymään? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voin toki linkitellä, minulla vaan on tosi paljon vanhoja vaatteita, joita ei enää mistään löydy. Uudemmista voin tietty laittaa :)

      Delete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig