December 23, 2018

RED WOOLCOAT LOOK

Joulukuu on punaisen värin juhla-aikaa, ainakin mitä tulee kotien, koristeiden, kauppojen ja julkisten tilojen somistuksen suhteen. Oma suhteeni punaiseen vaihtelee, sillä välillä se on ihan ykkösväri ja välillä en sitä harkitsekaan. Minulla on muutama punainen vaate ja kaivan ne esille aina uudestaan ja uudestaan, sillä ihastus punaiseen palaa kuitenkin aina takaisin.


Coat Ellos (gifted)
Jeans H&M
Bag Louis Vuitton
Knit &Other Stories

Kuvissa näkyvä takki on ollut koko joulukuun käytetyin juuri värinsä vuoksi. Tykkään yhdistää sen hyvin neutraaleihin väreihin kuten mustaan, farkunsiniseen ja beigen eri sävyihin. Asussa on myös koko syksyn suosikkivaatteeni, tuo musta todella lämmin ja muhkea pooloneule &Other Storiesilta, ja samaisen neuleen ostin myös suklaanruskeana versiona. Olen niin mukavuudenhaluinen ja aina palelemassa joka paikassa, joten tällaiset oversize-malliset korkeakauluksiset neuleet ovat ihan parhaita kerrostamiseen ja ylipäätään arkiseen talvipukeutumiseen.
 
Ihanaa joulua kaikille!


SHARE:

4 comments

  1. Siis Ellokseltako tuo ihana punainen takki on?! Oli pakko heti käydä kurkkaamassa löytyiskö vielä, mutta enpä löytänyt enää. Harmi, kerrankin innostuin kunnolla :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. On joo, sain sen syksyllä PR-toimistolta eli Elloksen syksy-talvimallistoa tuo on :)

      Delete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig