December 28, 2018

VUODEN 2018 PARHAAT / MUOTI


Tämän vuoden aikana on ollut ilo pukeutua, kun vuodenajat ovat olleet niin selkeitä ja pitkästä aikaa pääsivät kunnon hellevaatteetkin päälle melkein koko kesäsesongin ajaksi. Lämmin kevät ja syksy mahdollistivat monipuolisen pukeutumisen ja erityisen iloinen olen monista kymmenistä mekko- ja hameasuista. Näin talvella niiden pitäminen on kikkailun takana, jottei ihan jääpuikoksi ulkona muutu mutta muuten tuntuu, että olen hyvien säiden myötä löytänyt ne omimmat juttuni, mitä tyyliini tulee. Tässä pieni kertaus vuoden 2018 parhaista muotiin ja pukeutumiseen liittyvistä jutuista.

PARAS ASU JOKA SESONGILTA

KEVÄT
Valitsin tämän asun suosikikseni kaikista kevään asuista, sillä siinä on monta lempijuttua: musta yläosa, kukikas bomber-takki ja revityt farkut sekä pikkuinen Chanelini. Lisää kuvia tästä asusta löytyy täältä.


KESÄ
Valitsin kesän asuista tämän maksipituisen paisley-kuvioisen mekon, sillä tuo kyseinen ilta, jolloin mekkoon pukeuduin oli aivan ihana, yksi kesän parhaita muistoja. Olimme kuuntelemassa puutarha-jazzia erittäin lämpimänä kesäiltana ja mekko sopi puutarhamiljööseen otollisesti. Asukuvia lisää täällä.


SYKSY
Poimintani alkusyksyltä on tämä punainen kukkamekkoasu. Kävimme tuolloin ihmettelemässä Helsinkiä yläilmoista Katajanokan maailmanpyörästä käsin ja päivä oli muutenkin ikimuistoinen. Selvästi johonkin tiettyyn asuun liittyvät hyvät fiilikset tulevat päivästä, jolloin asua on pidetty tai kuvat otettu.


TALVI
Loppusyksyn tai alkutalven, miten sen nyt ottaakaan, lempiasuni on tämä viininpunaisen ja puuterin yhdistelmä, jossa on kaksi lempijuttuani: midihame ja muhkea pooloneule. Yllättäen tässäkin on asu kuvattu päivänä, joka oli erityinen ja siksi asukin on.ASUSTEET
Käytetyimpiä asusteitani ovat olleet ehdottomasti aurinkolasit! Käytän niitä melkein vuoden ympäri, sillä silmäni ovat herkät ja jos on vähänkään kirkas päivä aurinkoisesta puhumattakaan, joudun siristelemään ja migreenin välttämiseksikin suojaan silmiäni mielelläni kivoilla plehoilla. Suosikkiarskani ovat Burberryn mallistosta.Toinen mainittava on Chanelin lompakko, jonka käyttäminen tuottaa aina vain iloa. Se on nätti, erittäin laadukas ja mahtuu melko pieneenkin laukkuun.HANKINNAT
Ostin Berliinin reissulta Saint Laurentin Kate Monogram -laukun ja se on laukuistani ehdottomasti sievin. Se muistuttaa kivasta reissusta ja sopii niin moneen asuun, jotta se lunasti toisen vuoden parhaiden hankintojen pokaaleista.Toinen ja eniten käyttämäni hankinta oli varmasti tämä kangasnilkkuripari. Ostin ne heräteostoksena Ruudolfin levyjulkkareihin kaavailemaani mekkoasua varten loppukesästä mutta päädyin käyttämään niitä melkein joka päivä koko syksyn ajan sekä housujen, farkkujen että hameiden ja mekkojen kanssa. Vaikeat jalat ja kenkäostokset ovat karmaiseva yhdistelmä, joten silloin kun natsaa, niin silloin todella natsaa. Mukavampia kenkiä saa etsiä!
KÄYTETYIN LAUKKU
Käytetyin arkilaukku oli ehdottomasti Louis Vuittonin Pochette Metis. Se sopii hyvin läppärittömiin päiviin ja sisälle sopii kaikki oleellinen. Käytän paljon ruskean ja harmaan sävyjä sekä mustaa, joiden kanssa laukun monogram-kuosi pääsee oikeuksiinsa.
KORUT JA KELLOT
Tärkeimmät ja käytetyimmät korut ovat heittämällä pienet timanttikorvikset sekä vasemman nimettömän sormukset, joita käytän ihan joka päivä niitä pois ottamatta. Lisäksi ihanin koru on siipalta saatu hääpäivälahja, jonka hän osti Skotlannista siellä ollessamme. Hopeinen riipus on avaimenmuotoinen ja siinä lukee gaeliksi meille tärkeä teksti.


Clusen kellot ovat jo monen vuoden ajalta olleet ranteeni koristeena, sillä ne täydentävät kivasti monenlaisia asuja. Sain syksyllä heidän uudesta valikoimastaan pari erilaista mallia ja etenkin tuo musta on ollut arkikäytössä ihan paras mustien, ruskeiden ja harmaiden neuleiden kaveri.
SHARE:

2 comments

  1. Oi, tuo kesän asu ja kuva - ihana, ihana! Tuota syksyn mekkoa muistan silloin tosi paljon ihastelleeni sun blogissa. Olisi niin myös mun tyylinen! Ja tuo talven viininpunainen neule yhtä lailla!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meillä on näköjään sama hyvä maku, haha! Kiitos kivasta kommentista :)

      Delete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig