January 16, 2019

ARJEN LUOTTOJUTUT


On muutama asia, jotka ovat saumattomia osia arkeani ja joista en luovu. Jokainen päivä lähtee käyntiin aamu-smoothiella, jossa on avokadoa, kookosöljyä, mustikkaa, puolukkaa, mustaherukkaa, sitruunamehua, inkivääriä, päärynää sekä maca-jauhetta ja reilu ripaus kurkumaa. Juon aina edellisenä iltana valmistamani smoothien (voisiko joku keksiä tälle jonkun järkevämmän, suomenkielisen vastineen, pliis?)  jokaisena arkiaamuna, sillä siten varmistan päivittäisten vitamiinien ja kuidun saannin.Villasukat! Meillä on melkoisen viileät lattiat ja kotona on pidettävä huolta, että ääreisverenkierto toimii tai muuten on koko kroppa kohmelossa. Käytän usein kaksia villasukkia päällekkäin: yksi kerros ohuita merinovillaisia ja toinen paksuja lampaanvillaisia. Aina kotiin tullessa kiskaisen pehmoiset kotivaatteet sekä tietysti nuo neljä villasukkaa ylleni. Kesää odotellessa.

Hyvä kirja on paras arki-illan viete. Jos vielä yhdistetään siihen iso mukillinen teetä tai glögiä, on mukava rentoutumishetki taattu. Tällä hetkellä luen Patrick Modianon Nobel-palkittua Jotta et eksyisi näillä kulmilla -teosta. Suositelkaa jotain tosi hyviä kirjoja lukulistalle!

Kiva työ on varmasti arjen suurimpia iloja, sillä työn parissa tulee vietettyä melkomoisen pitkät ajat joka päivä, viikko ja kuukausi, joten omasta toimestaan on suotavaa nauttia. Olen ollut nykyisessä työssäni 7 vuotta ja koen sen todella omakseni. Olen siitä valtavan iloinen ja kiitollinen.

Ja lopuksi pitää vielä näin sydäntalvella mainita lämpimät neuleet. On ihan parasta heittää kunnolla kerrospukeutumisen vaihde silmään, virittää alle thermopaita ja päälle muhkea villaneule. Ja toimistolla jalassa on vielä ne villasukatkin, hah! 

SHARE:

6 comments

 1. Kiva postaus ja todella kauniit kuvat! :)

  ReplyDelete
 2. Villasukat on ihan must täälläkin! Pidän niitä ympäri vuoden, jopa kesäisin. :D

  ReplyDelete
 3. Smoothiet, villasukat, hyvä kirja, kaikki täälläkin arjen luottojuttuja! Ja työn pitää olla ehdottomasti sellaista, jossa viihtyy ja jonka kokeee omaksi jutukseen :) Jos ei ole, asialle kannattaa tehdä jotain, vaikka hyppy tuntemattomaan saattaa pelottaakin. Mutta mulla se ainakin aikoinaan kannatti ja sen jälkeen olen hypännyt uudestaankin monesti eri asioiden suhteen :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kuulostaa juuri siltä, miltä pitääkin! Hyppy tuntemattomaan pelottaa aina, mutta mitä kaikkea hienoa siitä voi seuratakaan :)

   Delete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig