January 30, 2019

TAMMIKUUN SUOSIKIT

Tammikuu on kulunut yllättävän nopeasti siihen nähden, ettei se ole pitänyt mitään arkea kummempaa sisällään. Kuukauden parhaat kulttuurijutut olivat varmaankin J. S. Monroen hyytävä Löydä minut -trilleri (ei herkkiksille!) sekä A Star is Born -elokuva, jonka kävimme katsastamassa Itiksen uuden Finnkinon lux-salissa, jota suosittelen erittäin lämpimästi testaamaan. Säädettävät, isot tuolit ovat huippumukavat ja kaikki ravintolatarjoilut saa viedä saliin. Itse teatterikin on viimeisen päälle hieno. Leffakin oli ihan jees, ehkä hieman ylihehkutettu mutta kyllähän se piti otteessaan. Tiesin toki, että kyseessä on tragedia mutta loppuun asti jaksoin toivoa onnellista loppua.


Muita suosikkijuttuja tässä kuussa ovat olleet tämä poncho-asu, sekä Lily Lolon Contour-paletti, josta kertoilin enemmän täällä. Tykkään näistä Lily Lolon minimalistisista pakkauksista tosi paljon, ovat linjakkaita, litteitä ja turhia vipstaakeja ei ole eli kulkevat kätevästi matkassa mukana.

Hopeiset tai kultaiset ohuet ja sirot kaulakorut ovat ihania ja näyttävät muilla niin hyvältä. Yritän aina pitää niitä itsekin mutta poolokaulusklubin puheenjohtajana ja ainoana jäsenenä ei tule juuri pidettyä v-pääntiellä varustettuja paitoja. Silloin kun sellaisen vedän päälleni, muistan aina myös korut. Tästä asusta on tulossa lisää kuvia myöhemmin, on yksi käytetyimmistä tänä talvena, joskin yleensä sillä poolopaidalla kauluspaidan sijaan.


Ja sitten vielä lopuksi vuoden aiheeseen eli kuluttamiseen. Turhan kuluttamisen vähentäminen kohdistuu omalla kohdallani vaatteisiin sekä kodin sisustustarvikkeisiin ja tammikuun aikana en ostanut mitään. Hyvä startti vuodelle!
SHARE:

1 comment

  1. Nuo ohuet korut ovat kyllä ihan valtavan kauniita, jakajan itsekin muutamaa sellaista. Vaan se koska niitä käyttäisi ja tuleeko käytettyä onkin sitten eri asia.

    Ihanaa viikonloppua!

    ReplyDelete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig