April 24, 2019

6 X PARASTA JUURI NYT

Ihania kevätjuttuja tällä hetkellä ovat...

... uudet hiukset! Kävin juuri kampaajalla ja tykkään lopputuloksesta tosi paljon! Edellinen kerta ei mennyt ihan putkeen ja harmitti vietävästi pitkään mutta nyt on toinen ääni (ja toinen kampaaja) kellossa.

... kaunis SysterP:n kaulakoru, jossa on v-kuvio ja v-kirjaimella on minulle iso merkitys. Ihana ja merkityksellinen kaulakoru siis.

... aivan ihana pääsiäisloma, jonka aikana sain energiatasot kohdilleen ja oli niin ihanaa vain olla, nukkua, tehdä ajan kanssa ruokaa, lukea pari kirjaa ja leffojakin tuli tuijoteltua. Nyt on hyvä fiilis!... kesälomareissun varaaminen! Voi että, en malttaisi odottaa, vaikka myös työrintamalla on kivoja juttuja edessä ennen sitä.

... vuodenvaihteessa aloittamani vaateshoppailun minimointi on onnistunut tähän saakka erittäin hyvin ja siitä on todella hyvä jatkaa kesää kohti. Voisin tehdä tästä oman päivityspostauksensa vielä tässä kevään aikana.

... aamusmoothiet! Aina ne eivät todellakaan ole kuvan kaltaisia, sillä välillä näyttää kuin olisin tyhjentänyt bioroskiksen blenderiin. Kiitos harmaanvihreästä väristä kuuluu silloin kurkuman, kurkun, pinaatin ja lehtikaalin sekamelskalle. Onneksi maku on kuitenkin aina hyvä, siitä taas kiitos ananakselle, mangolle sekä marjoille. En osaisi enää ruokkia itseäni oikein ilman jokapäiväisiä smoothieitani!


Mitkä tuottavat sinulle iloa juuri nyt? Ihanaa keskiviikkoa!
SHARE:

8 comments

 1. Odotan jo innolla parin viikon päässä häämöttävää Tukholman-matkaani! <3

  ReplyDelete
 2. Juuri nyt kevät itsessään tuottaa iloa, heräävä luonto ja odotan minäkin täällä kampaajaa, että saa hiukset kevätkuntoon saakka.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kampaajalla käynti on kyllä niin iso kevätfiiliksen nostattaja!

   Delete
 3. Kampaajallakäynti piristi itseänikin ennen pääsiäistä. Ja nyt odotan meidän heinäkuun Nycin reissua. On niin ihana tunne, kun on edessä jotain kivaa,jota odottaa!:)

  ida
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi että, varmasti ihana reissu edessä! Ja tosiaan piristää, kun voi odotella jotain kivaa :)

   Delete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig