April 14, 2019

ALL BEIGE LOOK

Kokobeige on yksi kevään ja tulevan kesän ykkösjuttuja, kuten kaikki yhden värin asukokonaisuudet. Halusin kokeilla tätä ja sattumoisin sain lempivaatteet yhdistämällä lyötyä joukon beigen eri sävyjä yhteen. Kamelinbeige takki, meleerattu neulepoolo ja pliseerattu nuden sävyinen hame sopivat kivasti toisiinsa ja myös lempiarkilaukkuni, Guccin Dionysus pääsi osaksi tätä värileikittelyä. Pidän yksivärisistä asuista tosi paljon, sillä niissä on linjakkuutta ja ne näyttävät hyvin viimeistellyiltä. Kokeilkaapa vaikka! Seuraavaksi testissä on kokovalkoinen ja kesäksi kaavailin jo kokopunaistakin. Mitä mieltä te olette tällaisista yksivärisistä asuista?


Skirt H&M
Coat H&M
sweater Mango
bag Gucci
Boots Dinsko


SHARE:

4 comments

 1. Musta yksiväriset on tosi kauniita kokonaisuuksia. Omat on usein mustaa tai tummansinistä, kesällä valkoista. Koko beige houkuttaisi valtavasti, mutta oon kokoenut sen itselle jotenkin tosi vaikeena värinä. Hyvin usein se tuntuu vievän kaiken värin naamasta, tiedän että jokaiselle on oma beige, mutta en vielä oo löytänyt omaa. Tosin pitää etsiä varmasti enemmän :D Ihana asu ja niin kauniita kuvia <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos todella paljon, Satu! Tiedän tunteen tuo beigen suhteen! Tykkään tosi paljon kaikista mahdollisista nude- ja puuterisävyistä mutta ne vievät elon kasvoiltani tyystin. Koitan elää asian kanssan ja yritän käyttää kasvojen lähellä vain sitä parasta neutraalia sävyä. Musta ja tummansininen ovat kyllä ihan puhdasta värirakkautta!

   Delete
 2. Tosi kaunis tää kokobeige asu sun yllä! <3 Multa löytyy samat kengät, mutta taitaa olla Vagabondin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :) Nuo sukkabootsit on kyllä niin parhaat jalkaan!

   Delete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig