May 8, 2019

CHERRY BLOSSOMRoihuvuori on noussut maailmankartalle Asan ja Kirsikkapuistonsa myötä. Asuimme yhteensä 10 vuotta Herttoniemessä lähellä tuota jälkimmäistä, jonka suosio kasvoi vuosi vuodelta sen jälkeen, kun lahjoitetut puut iskettiin maahan. Nyt kävimme viikonloppuna pitkästä aikaa siellä viettämässä omaa pikaista hanamia ja puisto oli kyllä tupaten täynnä väkeä hyvin koleasta säästä huolimatta.


Skirt H&M
Coat H&M
Knit Gina Tricot
Bag Louis Vuitton
Shoes Adidas

Vaikka kaunis vaaleanpunainen puisto oli pitkään ihan kotihuudien vieressä, en ole koskaan ottanut siellä asukuvia. Nyt oli pakko napata myös ne somien kirsikankukkakuvien lisäksi, kun niin sopiva sauma koitti. Suosittelen käymään puistossa, tosin pikapuoliin, sillä kirsikka ei kauaa kuki.

Ihanaa keskiviikkoa!

SHARE:

6 comments

 1. Ihanat, ihanat kuvat <3 Me käytiin kanssa tuolla tiistaina ja onhan se ihan valtavan kaunis paikka (ja otettiin asukuvia, koska kyllähän ne nyt pitää ottaa :P )

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ihana Satu :) On se tosi nätti puisto kyllä!

   Delete
 2. Ihana asu, ja ihanat kuvat! :) hei sullahan on sekä pochette metis ja croisette. Kummasta olet tykännyt enemmän ja mihin käyttöön ne sulla ovat? En osaa päättää, kumman hankkisin. Metiksen saatavuus on tosin huono, mutta ehkä ulkomailla onnistaisi.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :) hmm, nyt pistit pahan. Molemmat ovat ihan arkikäytössä ja sellaisia luottolaukkuja esim. talvella tai sadepäivinä, kun nahkalaukkuja ei viitsisi riskeerata. Ulkonäön puolesta tykkään kyllä ehdottomasti enemmän Metisistä, se vaan on niin kivan näköinen mutta olen niitä, jotka pitävät Vuittonin Mono-kuosista tosi paljon. Lukot ovat vähän erilaisia, Metisissä lukko toimii aina tosi hyvin, saa yhdellä kädellä kiinni yms., kun taas Croisetten lukko on ihan painajainen välillä. Se ei mene kovin helposti kiinni, jos laukku ei ole täynnä. Muuten Croisette on ihan supernäppärä ja käytännöllinen. Metisissä on sitten taas jonkin verran valmistusvirheitä, joiden vuoksi Vuitton on vetänyt niitä pois myynnistä. Omassani ei kyllä ole ongelmia. Valitsisin Metisin, jos olisi pakko.

   Delete
  2. Kiitos!! :) päädyin kuitenkin sittenkin LV:n uuteen malliin, Saintongeen kun kaipasin arkeen sopivaa laukkua. Metis ei ollut saatavilla ja croisette ebenenä muistutti liikaa Evaani, joka minulla on myös damier ebenenä. Croisette azurina houkkuttaisi kyllä kesälaukuksi ;) kiitos muuten vielä kivasta blogista, käyn tätä usein lukemassa, mutta kommentoitua tulee liian harvoin.

   Delete
  3. Oi, tuo laukku on niin chic. Loistovalinta! Kiitos sinulle ja aina saa kommentoida tai olla kommentoimatta :)

   Delete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig