May 3, 2019

FLORAL SCARF LOOKIhanaa perjantaita! Viikko alkaa olla paketissa ja vielä on teille jotain superkivaa tarjolla. Instagramissani @fashionminimalist_anna starttaa tänään yhteistyössä Lasessorin kanssa arvonta, jossa joku onnekas voittaa samanlaisen Florella-huivin kuin näissä kuvissani eli suunnatkaahan kiireen vilkkaa Instagramiin!


Kukaan blogiani seuraava ei ole voinut välttyä huivihulluttelultani. Tykkään huiveista niin paljon niin monesta syystä. Ensinnäkin tällaisena vilukissana ne ovat aina mukana kulkeva varalämmike, jonka voi heittää hartioille tai vaikka jalkojen päälle, jos pitkään istuessa alkaa hytisyttämään. Huivit ovat mainio asuste, ne tuovat aina takin kaverina jotain lisää jokaiseen asuun. Niillä saa kevennettyä lookia, tuotua siihen kuvioilla elämää tai yksivärisenä hillittyä muuten kirjavaa asua.


Huivi Lasessor (pr gift)
Jeans Vila
Jacet Amisu
Bag Gucci
Sunnies Bikbok
Sneakers Adidas

Käväisimme kaffittelemassa keskustassa ja halusin jotain mukavaa mutta lämmintä päälle, ilma kun tuntuu välillä olevan yhä hyytävän kylmä. Vaaleanpunainen takki ja hyvin hennon roosa huivi sopivat söpösti yhteen ja neutraalia värisarjaa täydensi ihana Guccini, joka tuntuu sopivan ihan joka asuun. Huivi on pellava-puuvillasekoitetta ja se on supermuhkea! Tämä käy mielestäni hyvin arkikäyttöön mutta myös juhlaan, jos haluaa vähän kuohkeamman hartiahuivin kesän juhlarientoihin.
 
Ihanaa perjantaita, muistakaapa osallistua arvontaan!

SHARE:

No comments

Post a Comment

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig