May 22, 2019

PARISIAN STYLE / 5 VINKKIÄ

Kirjoittelin vähän aikaa sitten pariisilaistyylisen, simppelin mutta chicin pukeutumistyylin avaimista ja lupasin vielä jatkaa aiheesta konkreettisten toteutuskeinojen muodossa. Keräsin yhteen muutaman, mielestäni oleellisimman yksityiskohdan, joilla saa muodostettua mutkattoman mutta tyylikkään katutyylin.


Neutraalit värit
Neutraalit, maanläheiset tai klassiset värit toimivat yleensä yhdessä ja erikseen. Valkoinen, musta, harmaa ja ruskean eri sävyt sekä farkunsininen ovat monelle vaatekaapin perusta, jota voi maustaa pienillä väriyksityiskohdissa. Sininen ja punainen ovat klassikkovärejä, jotka taas näyttävät erittäin hyviltä noihin neutraaleihin sävyihin yhdistettynä.

Sirot korut
Statement-korun ei aina tarvitse painaa puolta kiloa ja täyttää koko miehustaa, vaan usein vähemmän on enemmän! Sirot, hennot korut ovat pieni mutta samalla merkittävä yksityiskohta. Se viimeistelee lookin ja tuo siihen samalla persoonallisuutta. Älä unohda asuun sopivaa rannekelloa!


Matalat kengät
Korkkarit liftaavat asun kuin asun toisiin sfääreihin mutta joskus matalat avokkaat tai ballerinat ovat parempi ja ainakin käytännöllisempi vaihtoehto. Pariisilaistyyliin kuuluu olennaisesti tilanteeseen sopiva pukeutuminen ja jos tarkoitus on tallailla katuja tai viilettää muuten ympäriinsä, on se tyylikkäämpää tehdä mukavin jalkinein. Kiinnitä huomiota kengät kärkeen: terävä kärki on hieman enemmän chic kuin tyttömäinen pyöreä kärki.

Epätäydellisyys
Kaiken ei tarvitse olla tiptop: se vain tekee lookista aidomman eikä niinkään tekemällä tehdyn näköisen. Riko tavanomaisia linjoja yhdistämällä tyylikäs bleiseri ja rikotut farkut tai rento printti-paita. Yhdistä naiselliseen mekkoon tennarit ja biker-takki tai rentoihin farkkuihin ja t-paitaan supernaiselliset korkkarit. Vain taivas ja mielikuvitus ovat rajana, kunhan muistaa noudattaa tarpeen mukaan etikettiä!

Huoliteltu yleis-look
Ihosta ja hiuksista huolehtiminen on effortlessly chic -pariisilaistyylissä hyvin tärkeää. Meikin ei tarvitse olla vahva tai välttämättä sitä ei tarvitse olla lainkaan, eikä hiuksien tarvitse olla viimeisen päälle käherretyt ja laitetut. Puhdas, huoleton tukka ja maltillinen, yhtä tai kahta asiaa korostava arkimeikki ovat tyypillisiä kauneusniksejä. Tärkeää koko yleisilmeen kannalta on pitää myös ryhti ojossa.SHARE:

2 comments

 1. Olipas kiva postaus. Tuo vähän epätäydellinen, huolettoman oloinen lookki voi olla yllättävänkin vaikea saavuttaa. Olen itsekin siihan ihastunut, mutta kyllä se välillä tiukkaa tekee että sen saa toteutettua. Helpompaa olisi vaan sliipata :D

  Ihanaa viikon jatkoa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on kyllä tosiaan aika vaikeaa, olen huomannut saman. Parhaiten olen saanut sen onnistumaan juuri eri tyylejä yhdistämällä mutta helposti niidenkin kanssa voi mennä mönkään :D Mutta eipä pukeutumista tarvitse kovin vakavasti ottaakaan :)

   Delete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig