May 12, 2019

TEN SHADES OF BROWN LOOKJoskus asukuvat tulee otettua aivan hetken päähänpistosta, vaikka yleensä en kannakaan niihin tarvittavaa apuvälinettä, kameraa matkassa päivittäin. Nyt se kuitenkin oli, kun kävimme pyörähtämässä Turussa ja kotiin päin ajellessa mieheni näki tien varrella kuvauksellisen talon ja ehdotti, josko otettaisiin asukuvat lennossa. Niin tehtiin ja ikuistettiin rento viikonloppu-look. Tykkään tästä tosi paljon väriensä puolesta, yllättäen, ja vaikka paksujen villapaitojen kausi alkaakin olla jo onnellisesti takana, pidän silti aina viileiden iltojen varalta ne muhkeimmatkin neuleet saatavilla. Tämä neule on näkynyt blogissa monia kertoja mutta kun se vaan on niin kiva ja niin sanotusti helppo vaate normimenoihin, joten sitä tulee käytettyä usein. 

Bag Louis Vuitton
Coat New Look
Sweater &Other Stories
Shoes Adidas
Leggings Vero Moda

Minulta kyseltiin jokin aika sitten, nakitanko jonkun aina kuvaamaan asujani. Ei, en nakita. Joskus kuvia tulee otettua blogikollegoiden kanssa mutta yleensä minulla on tosiaan ilo ja kunnia saada suosikki-ihmiseni kameran taakse melkeinpä aina, kun vain sattuu sellainen tilanne ja sopiva asu kohdalle. Paikan, ajankohdan ja tunnelman suunnittelu on kuitenkin omaa toteutustani, mutta sen verran ollaan pidetty kuvauspalavereita mieheni kanssa, että hän tietää noin suurin piirtein, mitä kuvissa milloinkin pitää olla. Osallistun vastaavasti hänen harrastukseen vähän samalla tavalla ja mikäs sen hauskempaa, kun voi yhdessä suunnitella, toteuttaa ja vielä tukea toisen harrastusta!


SHARE:

1 comment

  1. Ihanat kuvat <3 Se on kyllä suuri ilo, että saa sen tärkeän ihmisen sinne kameran taakse ottamaan ne kuvat. Meillä otetaan ne super lennosta, pahemmin ei suunnitella mutta ihan hyviä niistä tulee kuitenkin kun kameraa kantaa aina mukana.

    ReplyDelete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig