May 29, 2019

TOUKOKUUN SUOSIKITToukokuussa ajatukset ja energia ovat olleet hyvin kiinni töissä ja muissa akuuteissa asioissa, joten kuukausi tuntuu kuluneen vähän jopa ohi. Parhaita juttuja ovat kuitenkin olleet juuri nuo työasiat sekä blogi-some-yhdistelmä, joka on aina niin kivaa vastapainoa kaikelle muulle! Muita mainitsemisen arvoisia asioita ovat Bill Burrin keikka heti vapun jälkeen, ihana kesää kohti herännyt luonto, josta on saanut hakea roppakaupalla stressinpoistoa ja mielenrauhaa ja pitää vielä mainita herännyt juoksuinto. Itseni tuntien se varmasti laantuu yhtä nopeasti kuin heräsikin mutta nautin siitä nyt, hah!


Olen tykästynyt tekemään muutamista eri kimpuista asetelmia. Tässä suosikkini eli neilikoiden ja eukalyptuksen oksien yhdistelmä. Näissä veikkosissa on se iso etu, että ne säilyvät hyvännäköisinä tosi pitkään ja ovat vielä erittäin edullisiakin! Noin 8 euron asetelma kestää ainakin pari viikkoa nättinä.


Suosikkiasu oli varmaankin tämä alkukuusta julkaisemani perus-look, joka kaikessa yksinkertaisuudessaankin on juuri sitä, mistä eniten pidän. Ruokarintamalla ei ole uusia tuulia tuivertanut mutta kaivoin vanhan hyvän banaanilettujen reseptin muististani esille ja olen tekaissut niitä kerran viikossa aamiaiseksi. Ihan superhyviä ja terveellisiäkin!

SHARE:

No comments

Post a Comment

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig