June 12, 2019

5 X KESÄN MUST HAVE -JUTUT JOKAISEEN TYYLIIN
Kesän pukeutuminen on yleensä hyvin rentoa ja ilmavaa, vaatteissa suositaan vaaleita, hempeitä sävyjä ja hiusut vaihdetaan hameisiin ja mekkoihin. Silti omaa tyyliään ei tarvitse muuttaa vuodenaikojen vaihtelun vuoksi ja ei haittaa ollenkaan, jos nämä hyvin perinteiset kesämuodin piirteet eivät tunnu omilta. Muutama monikäyttöinen seikka taipuu tyyliin kuin tyyliin ja sopii monenlaiseen menoon. Keräsin viisi omasta mielestäni olennaisinta kesäpukeutumisen kulmakiveä kasaan.


1. Bleiseri
Hyvin istuva ja omaan tyyliin sopiva bleiseri toimii läpi vuoden mutta erityisesti kesällä se ajaa myös kevyen takin virkaa. Varsinkin nyt hieman oversize-mallisen bleiskat ovat yksi tärkeimmistä trendeistä mutta mallilla ei sinänsä ole väliä, vaan sillä, että se istuu omaan tyyliin. Väri kannattaa valita myös omien mieltymysten mukaan mutta tämän kesän kuumat värit ovat sinapinkeltainen erilaiset ruskean sävyt ja punainen. Klassinen musta sopii hyvin farkkujen, mekkojen ja hameiden kanssa.

2. Matalat kengät
Tennarit tai muut flatit ovat ihan must, jos yhtään kävelee paikasta toiseen ja korkkarit tuntuvat epäkäytännöllisiltä. Lisäksi ne sopivat loistavasti casual chic -lookiin, jos sellainen on tavoitteena.


3. Yhteensopivat värit
Kesäsää vaihtelee paljon Suomessa, joten pukeutumisessa on hyvä huomioida koko sääskaala. Näin ollen on hyvä noudattaa omaa väripalettia, jolloin kaikki vaatteet sopivat yhteen, vaikka kesämekon päälle pitää heittää neuletakki tai villapaita. Monokromaattisuus toimii aina ja tummia värejä ei kannata aristella, mustakin on oivallinen kesäväri jos se vain tuntuu omalta.4. Yhtenevät asusteet
Korut, laukku, kengät ja aurinkolasit: kaikki tärkeitä asusteita. Näissä vähemmän on enemmän ja jos asusteet mätsäävät esimerkiksi metalliosiltaan yhteen, tekee se yhtenäisen yleisilmeen. Eri tyylisiä asusteita voi yhdistellä loputtomiin ja kokeilemalla selviää parhaat kombot. Yleisesti ottaen sirot korut ovat helppoja eivätkä vie liikaa huomiota asukokonaisuudessa. Laukku kannattaa käytännöllisyyden vuoksi olla crossbodymallisesti tai olalle sopiva. 

5. Trendit
Kaikkia kulloisenkin sesongin trendejä ei tarvitse omaksua, vaan kuormasta voi napata ne parhaat, vaikkapa 1-2 juttua nostavat perusgarderoobin jo trendikkään puolelle oikein yhdistelemällä. Tänä kesänä omat tärppini ovat esimerkiksi pliseerattu hame, joka käy todella moneen tyyliin oikein yhdistelemällä, sekä valkoiset tennarit ja olkilaukku.


SHARE:

No comments

Post a Comment

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig