July 7, 2019

ALL BLACK LOOK / WIENWienin ihanan helteinen sää houkutteli pukeutumaan mahdollisimman kevyesti ja olinkin varannut mukaan kivoimmat kesävaatteeni. Olen todennut, että musta ei ole yhtään hassumpi väri kesäpukeutumisessakaan, etenkin kun se on niin oma värini ja helppo valinta. Tässä asussa on vanha tuttu hame, joka on näkynyt talvisessa asussa täällä sekä keväämmällä täällä. Tykkään tosi paljon tällaisista monikäyttöisistä vaatteista, joita voi käyttää talvipakkasella Suomessa tai kesän helteessä ulkomailla tai milloin vain sillä välillä. 


Skirt Bikbok
Shoes OIS
Bag Saint Laurent
Knitted shirt H&M

Pidin jokin aika sitten Instastorien puolella pienen laukkuaiheisen gallupin kahden vaihtoehdon välillä, joista jompaakumpaa kaavailin itselleni synttärilahjaksi. Toinen vaihtoehto oli Chloén Faye ja toinen Saint Laurentin Sunset Medium. Jälkimmäinen sai valtaosan äänistä ja testailtuani tuota Fayeta Helsingissä Luxbagissa ja Sunsetiä Wienissä päädyin juuri Sunsetiin, joka on ensi kertaa käytössä näissä kuvissa. Wienin Saint Laurentin liikkeessä sai todella ihanaa palvelua ja asiaankuuluvasti samppanjaakin. Laukkuun olen tyytyväinen, joskin vähän tuntuu herkältä nahalta mutta eiköhän tuo hyvin käyttöä kestä. Ehdin haaveilla tästä pitkään, sillä  haitari-muodoltaahan tämä vastaa Guccin Dionysustani, joka on ehkä kaikkien aikojen käytetyin laukkuni. Tykkään tästä tosi paljon ja ajatuksena on käyttää sitä perusarkilaukkuna.

SHARE:

10 comments

 1. Sä oot niin taitava kokoamaan erilaisia asuyhdistelmiä samasta vaatteesta - taito, jota mä yritän kovasti harjoitella, jotta garderobista tulisi monikäyttöisempi ja pystyisin hillitsemään uusia "turhia" hankintoja! :D

  Ps. Kaunis tuo laukku! Hyvän valinnan teit :) Ja onnea synttäreiden johdosta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos tuhannesti ihanista sanoistasi ♥️ Minua on auttanut ainakin omassa väripaletissa pysyminen sekä se, että ostohetkellä yhdistän vaatteen sekä johonkin talviseen kuten paksuun neuleeseen että keveään toppiin tai t-paitaan. Se toimii yllättävän hyvin farkkujen, kangashousujen ja hameiden suhteen! Jotkut vaatteet ovat kuitenkin vain yhden vuodenajan vaatteita ja se on ihan ok, tosin niiden pitäminen minimissä on ihan järkevää. Ainakin mitä tulee kesävaatteisiin ja Suomessa asumiseen ;)

   Delete
 2. Ihana kun näytät eri asuvaihtoehtoja saman hameen ympärille, tällaiset on just parhaita!! Todella kauniit kuvat <3

  ReplyDelete
 3. Apua miten upea laukku! <3 Todella kaunis ja näyttää sopivan asuun kuin asuun. Tästä asusta pidin myös, jotenkin niin kepeä tummuudesta huolimatta. :) Synttärionnittelut!

  ReplyDelete
 4. Ihana asu ja niin ihana laukku <3 Yhtään en muista kumpaa äänestin mutta ihana tämä on silti <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, molemmat ovat kyllä tosi ihania mutta tämä oli livenä vain niin "mun" laukkuni, että päätös oli superhelppo. Ja ehkä kuitenkin haluaisin sen Fayen viininpunaisena, joka on sesonkiväri enkä tiedä tuleeko sitä enää valikoimiin. Jos tulee niin... Saas nähdä ;)

   Delete
 5. Niiiiin ihastuttava asu sekä tapasi yhdistää vaatteita toisiinsa! Rakastan tyyliäsi! Ihana lukea postauksia, joissa esiintyy aiemmissa postauksissasi olleita vaatteita/asusteita uudelleenyhdisteltyinä; toimii itselläni inspiraationlähteenä. T. NinniJ

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei Ninni, ja kiitos lämpimästi kommentistasi! Ai hitsi, kun tuli hyvä fiilis :) Käytän pääosin samoja vaatteita arjessa mutta asukuviin yritän aina keksiä jotain uutta, ettei toistuvuus tuntuisi tylsältä. Mutta tämä kierrätys on nyt saanut niin paljon kiitosta, että ehkä en jatkossakaan arastele ottaa samoista vaatteista kuvia hiukan eri tavoin yhdisteltynä :)

   Delete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig