July 10, 2019

WIEN LOOKBOOK / 4 OUTFITSReissailemme yleensä vain yhden yhteisen carry on -käsimatkalaukun turvin. Sinne mahtuu hyvin kahden hengen 3-4 päivän vaatteet ja muut härpäkkeet. On todella helppoa pakata ja pärjätä vähillä kamppeilla, kun sää pysyy samana ja helteen vuoksi saa suosia vähän tilaa vieviä kesävaatteita. Nyt minulla oli matkassa käsilaukku, 3 kengät, kolme hametta, neljä yläosaa, mekko, housut ja pooloneule sekä biker-takki, joista lentäessä päälläni oli housut, neule ja takki. Tilaa jäi laukkuun vielä uudelle laukulleni ja tietenkin mieheni vaatteille, joita oli paljon omiani enemmän. Tässä nyt siis Wienin minimalistinen lookbookini, tästä tosin puuttuu tuo lentoasu.


Red stripe skirt

Ensimmäisenä päivänä heitin heti hotellille päästyämme päälleni ohuen t-paidan ja neulemekon, joka näkyi jo parisen viikkoa sitten tässä asussa. Tykkään hameesta tosi paljon, sillä se imartelee kiitollisesti a-linjaisella mallillaan. Valkoisia vaatteita en montaa omista mutta otin tämän t-paidan mukaan ihan sen keveän materiaalin vuoksi. Tuuli oli melkoinen ja jouduin sutaisemaan lennossa hiuksen pikkunutturalle niskaan. Mokkaiset, teräväkärkiset loaferit ovat oikeasti toimistokenkäni mutta ajattelin, että ne sopisivat kaikkiin asuihini enkä halunnut turhaan roudata mukana korkkareita.


Skirt Amisu
T-shirt Zalando
Shoes OIS
Bag Louis VuittonAll black

Tämä oli lempiasuni näistä, sillä tykkään kokomustasta ja tuosta hameesta. Siitä enemmän kuvia olikin edellisessä postauksessa täällä. Tällaiset ilmavat hameet vievät melko vähän tilaa matkalaukussa eivätkä rypisty helposti. 

Skirt Bikbok
Knit shirt H&M
Shoes OIS
Bag Saint Laurent
Powder skirt and sneakers

Tämä hempeä hameasu oli varmaankin kaikkein kevein ohuen hameen ansiosta ja tennarit tekivät siitä entistä kesäisemmän. Paita on ikivanha Mangon klassikko vuosien takaa, joka on näkynyt asukuvissa monia kertoja vuosien varrella esimerkiksi täällä ja täällä. Vinkkini onkin, että reissuille kannattaa ottaa mukaan niitä varmoja suosikkivaatteita, sillä niissä viihtyy aina ja ne näyttävät takuuvarmasti hyvältä.


Skirt, shirt Mango
Shoes H&M
Bag Louis Vuitton
Watch Cluse


Viimeisenä on tämä hyvin yksinkertainen musta midimekko, joka vei matkalaukussa niin vähän tilaa, etten ensin edes muistanut sitä mukaan ottaneeni. Tämä on yksi kesän go to -vaatteistani: näyttää aina linjakkaalta, on mukava päällä ja sopii monenlaisiin tilanteisiin.


Dress H&M
Shoes OIS
Bag Louis Vuitton

Millaisia vaatteita te pakkaatte mukaan reissuille ja pärjäättekö pelkillä käsimatkatavaroilla?

SHARE:

2 comments

  1. Yleensä pakkaan mukaan viikon ulkomaanmatkalle muutaman t-paidan, pari pitkähihaista, kahdet housut (joista toiset yllä lennolla), farkku- ja nahkatakin, kahdet kengät, bikinit sekä tietysti sukkia ja alusvaatteita. Lyhytkestoisemmalle matkalle karsin tuosta vaatemäärästä puolet. :D
    Olen nyt parille matkalle ottanut ruumalaukun, mutta pärjäisin myös pelkillä käsimatkatavaroilla.

    ReplyDelete
  2. En todellakaan selviä käsimatkatavaroilla enää :D Ennen selvisin, aikuisten kesken kyllä, mutta lapselle tulee niin paljon kamaa mukaan vielä kun on pieni, että parempi pakata suosiolla matkalaukkuun. No, vapauttaahan se tilaa shoppailla jos niikseen tulee ja mielellään reissusta juttuja ostankin toki. Mutta jos yksin lähtisin niin viikko menee käsimatkatavaroilla suunnilleen tarvittaessa :)

    ReplyDelete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig