December 8, 2019

BRONZE & BLACK LOOK


Mukavaa sunnuntai-iltaa! Saan kerrankin ladattua saman päivän asun, joten käytin tilaisuutta hyväkseni ja päätin julkaista postauksen vasta näin iltasella. Olen kaikkina blogivuosinani pitänyt kiinni aamuista julkaisuajankohtana, joten eiköhän ole aika vähän rikkoa omakeksittyjä sääntöjä, haha!


Coat Only
Over knee boots Mango
Knit Gina Tricot
Skirt Vila
Bag Saint Laurent

Sää on ollut kokolailla ankea viime päivien aikana mutta onpahan ollut rauhalliset lenkkipolut sateen vuoksi. Tänään tosin ollaan vain relattu, mitä nyt käyty vähän hoitamassa asioita ja ihan kivasti näin pitkänä viikonloppuna on pystynyt ladata akkuja. Vielä on kaksi täyttä työviikkoa ennen joululomaa eli eiköhän ne jaksa puurtaa ahkerasti, kun parin viikon lepo on sen jälkeen luvassa. 

Käytän tällä hetkellä aina mahdollisuuksien mukaan hameita ja ylipolvensaappaita, sillä olen todennut ne melko mukavaksi yhdistelmäksi, joskin ihan kylmimpinä päivinä en pärjää ilman farkkuja. Kerrospukeutuminen on vaan niin parasta, kun neuleiden alle voi heittää ohuita merinovillakerrastoja ja sukkiksetkin saavat olla fleecevuoratut. Vielä kun joku keksisi untuvavuorisen villakangastakin, niin olisi iloinen. Tämä kuvissa näkyvä neulehame on yksi talvisuosikeistani, edellisen kerran se onkin näkynyt blogikuvissa täällä. Se sopii parhaiten mustan pariksi, joten matkin vähän edellistä asuani ja yhdistin siihen tekstillisen paksun neulepaidan ja mustat asusteet.

SHARE:

No comments

Post a Comment

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig