December 31, 2019

VUODEN 2019 PARHAAT / MUOTI

Keräsin vuoden varrelta 17 asusuosikkia, joissa voi havaita kevyelläkin ensisilmäyksellä paljon samaa. Selvästi tänä vuonna ykkösvaatteeni on ollut kamelinbeige villakangastakki ja se onkin yksi vaatekaapin kulmakivistä ainakin omalla kohdallani, sillä se vaan toimii niin monenlaisten asujen kanssa. Se ryhdittää rentoja kokonaisuuksia ja toisaalta tukee semiformaaleita ja naisellisia asuja.

KEVÄT

Yksi mainittava on hyvät, valkoiset tennarit. Ostin alkuvuodesta Adidaksen perusmalliset tenskut ja ne ovat olleet käytössä siitä saakka. Nauhat voisi kyllä jo vaihtaa, niin kokonaisuus kirkastuisi, haha. Myös rennot bleiserit sekä kesällä kaikenlaiset hameasut olivat hip ja pop. 

KESÄ
SYKSY

Syksyllä pukeutumisen pääpaino oli ehdottomasti mukavuudessa ja helpoissa asukokonaisuuksissa, sillä en jaksanut juurikaan miettiä kekseliäitä yhdistelmiä ja yritin parhaani mukaan olla ostamatta mitään ylimääräistä. Se toteutuikin kivasti, joskin vaatetta oli lopulta pakko ostaa lähinnä äitiysfarkkujen, alusvaate- ja lounge wear -osaston täydennyksin. Parasta oli kuitenkin kokomustat asut hoystettynä erilaisin takein, ne toimivat ihan aina.


TALVI

Pukeutuminen muuttui hitusen helpommaksi, kun maha alkoi muistuttaa enemmän raskausmahaa kuin pastafiestan jälkeistä turvotusta ja kun vielä töissäkin asia tuli kaikkien tietoon, ei ollut enää mitään piilottelun ja kikkailun tarvetta. Olen käyttänyt paljon neuletakkeja ja niiden alla ohuita, tiukanmallisia pooloja sekä noita jo mainittuja äitiysfarkkuja. Kaksi maternity-malliston yläosaa olen ostanut, joista toinen on simppeli musta pooloneule ja toinen tuo alla näkyvä leokuosinen lämmin ja paksu neule. Myös hame-neulepuseroyhdistelmä on erittäin jees, kun alaosan saa kiskottua tarpeeksi ylös. Mitkä ovat olleet teidän suosikkijuttujanne pukeutumisen osalta vuonna 2019?


SHARE:

1 comment

  1. Tykkään sun tyylistä, erityisesti hame/neuleasut on ihania ja inspiroivia.

    Oikein onnellista uutta vuotta !

    ReplyDelete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig