February 18, 2020

PHONE SNAPSHOTS

Helmikuu on jo yli puolen välin ja aika on kulunut yllättäen kuin huomaamatta. Osansa on sillä, että minua vaivaa aaltoileva väsymys, kiitos nopeasti alaspäin tippuneen hemoglobiinin, ja olen saanut tehdyksi vain töitä ja loppuaika on mennyt ihan puhtaasti lepäilyyn, nukkumiseen ja latautumiseen. En ole eläessäni ollut näin poikki ja siksi Insta ja blogikin ovat päivittyneet hippusta harvemmin kuin normaalisti. Eiköhän se tästä nyt, kun rautakuurikin on aloitettu.


Joitain kuvia on tullut kuitenkin puhelimella napsittua. Sain mieheltäni valtavan kimpun tulppaaneita ystävänpäiväksi ja niistä riitti kolmeen eri asetelmaan ympäri kotia. Tulppaanit ovat lempikukkiani, vaikkakin ne kestävät maljakossa hyvinä vain niin vähän aikaa. Melkein jokainen aamu alkaa smoothiella, siinäkin fokuksessa rautapainotteisuus kokojyväkaurahiutalein, puolukoin ja mansikoin.


Sain Instassa aivan ihania kommentteja, kun vilautin raskausmasua storiesin puolella. Tässä oli viikko 30 ja onhan se tuosta kasvanut jo lisääkin reilussa viikossa. Vauvelin vaatteet alkavat olla kasassa ja kaikki on pesty, silitetty ja viikattu kokojärjestykseen. Ja kyllä, lapsonen tulee ainakin aluksi olemaan yhtä värikkäästi puettu kuin vanhempansa: paljon on valkoista, beigen eri sävyjä ja harmaita vaatteita jemmassa.


Vietettiin kotvanen sitten tunnelmallista eläköitymisjuhlailtaa ja pomoni läksiäisiä, asiaan kuuluivat tietysti hyvä ruoka ja kaunis paikka. Ei voisi uskoa, että tuo merimaisema on Suomen sydäntalven tarjontaa, vai mitä?


Hyvä cappuccino piristää aina! Olemme katsoneet pitkin syksyä ja talvea Viaplaysta Frasier-sarjaa ja siinähän hahmoset tuppaavat käymään usein vakiokahvilassaan juomassa mitä kahvijuomaa milloinkin. Siitä innostuneena tai pitäisikö sanoa ehdollistuneena myös mieheni uskaltautui tilaamaan ensimmäistä kertaa elämässään cappuccinon, jotka ovat yleisesti ottaen tosi hyviä Robert'silla. Ja kevät, tuo ihana asia, joka lähestyy koko ajan, saa fiilistelemään jo kevään sävyillä, kuten vaatehuone-postauksessa jo innostelinkin. Ainakin hailakka puuteriroosa on oman kevät-kesägarderoobini ydinväri, ainakin pienissä määrin!

Ihanaa tiistaita kaikille!
SHARE:

4 comments

 1. Se on mutuen jännä tuo hemoglobiinin lasku kun se iskee niin se iskee ja siinä sitä olleen sitten ihmettelyn keskellä kun jaksaminen loppuu kuin seinään työpäivän jälkeen. Joko yhtään lohduttaa niin se menee ohi ja paranee kyllä aikanaan.

  Ihania kuvia taas <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :) Ja joo, vähän yllätti tuo hoobeen tippuminen, kun tähän asti se on ollut ihan hyvä ja kuukaudessa sitten tippui aika kosolti. No, paikkaillaan tosiaan ruokavaliolla ja tuolla kuurilla :)

   Delete
 2. Kiitos inspiroivasta blogistasi! Tämä ei liity postaukseen, mutta minulla olisi kysyttävää sinun mustasta YSL shopperista: Oletko ollut tyytyväinen laukkuun? Pysyykö se muodossaan vielä pitkänkin käytön jälkeen? Lähteekö sisäosan mustasta nahkasta väriä; jos esimerkiksi on vaaleasävyinen lompakko, niin onko pelkoa että se värjäytyy?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos sinulle ihanista sanoistasi! Olen ollut tyytyväinen eikä väriä ole irronnut mihinkään laukun sisällä olleeseen mutta toisaalta minulla ei ole mitään kovin vaaleaa lompakkoa tai pussukkaa. Mihinkään vaaleaan huiviin, kalenteriin tms. ei ole irronnut mitään. Laukun struktuurihan on melko lötkö, joten uskoisin sen säilyttävän muotonsa tosi hienosti pitkänkin käytön jälkeen vaikka välillä olisi paljon ja välillä vähemmän tavaraa kannossa :) Tosi ihana laukku tuo on, suosittelen lämpimästi!

   Delete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig