July 1, 2020

VIIKKO KUVINATässäpä taas viime viikon ynnäilyä ja hiukan puhelinkuvia! Sain synttäriksi jälleen ison annoksen susheja suoraan eteeni kannettuna, kun mies kävi hakemassa toivomaani lounasta juhlan kunniaksi. Vietimme myös lapsosen ristiäisiä ja tässä pari kuvaa tarjoiluista valmisteluvaiheessa, vaikkakin itse juhlakakusta en ehtinyt kuvaa napsaista. Tarjolla oli valko-vaaleanpunaiseen teemaan sopien macaron-leivoksia ja vaahtokarkkeja ja yksinkertaisiksi koristeluiksi halusin vain liljoja ja harsokukkia maljakkoon sekä muutamat silkkipaperisen pompomit, organzakangasta ja sävymaailmaan istuvat lautasliinat sekä kupit pikkutarjottaville.


Teetimme myös sekä tarjoilupöydän koristeeksi että vauvan tulevan huoneen somisteeksi kirjainpalikat, joista muodostuu hänen nimensä. Ja ei, nimeksi ei tullut Leea, tuossa on vain osa koko nimen kirjaimista.


Muutoin nautimme ihanasta säästä, joskin pahimpina hellepäivinä pysyimme visusti sisällä. Onneksi on viileät vaatteet ja viilentävät juomat keksitty! Kylmä maitokahvi on ihan parasta kuumana päivänä, kun ei edes voisi harkita kuuman kahvin juomista.


Tilasin myös tuollaisen mustepainantajutskan, jolla sai vauvan jalan- tai kädenjäljet painettua kartongille ilman, että väriä tulee lapsen iholle. Tosi kätsä systeemi ja ihana muisto pikkuisista jaloista. Ristiäisten vuoksi meillä oli muutamakin sukulaisporukka vierailulla ja tarjolla oli taas pavlovaa, se jotenkin sopii kesään niin hyvin!


 Ja sitten vielä ihanuuksia postin tuomana! Sain vähän aikaa sitten helsinkiläiseltä Luv Northilta nämä kierrätyshopeiset Dot-korvikset ja sain teille alekoodin, Annaxluv, jolla saa koko valikoimasta 10% alennusta! Ja jos haluat saada itsellesi nämä samat korvikset, suuntaa tänään Instani puolelle (@fashionminimalist_anna), siellä starttaa nimittäin arvonta!


SHARE:

1 comment

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig