November 15, 2020

BLACK POLKA DOT LOOK

 
 

Hei vaan pitkästä aikaa! Edellisestä blogipäivityksestäni onkin vierähtänyt jo toista kuukautta ja siihen löytyy syy tosielämästä: totaalinen ajan- ja energianpuute. Vauva pitää päivät kiireisinä ja kun hänet saa nukkumaan illalla on ainut tavoite vain saada itseltä mahdollisimman nopsaan taju kankaalle lepoa tankkaamaan. Päiväuniajat olen pyhittänyt myös omalle levolle, sillä liikkumaan opetteleva energinen lapsi vaatii viihdyttämistä koko ajan, joten tunti aamulla ja toinen iltapäivällä ovat päivän ainoita hetkiä, jolloin pystyn rauhassa vain hengähtämään. Ja sitä olen tehnyt: kone pysyy suljettuna, ruutuaika on kaventunut muutamaan tuntiin viikossa, Insta on pysynyt kiinni, puuhastelut jääneet. Vedän peiton korviin ja olen vain.


Yöt ovat onneksi rauhoittuneet kuin taikaiskusta, kun vauva pääsi omaan huoneeseensa viikko sitten ja siinä onkin syy tälle äkilliselle energialle, jonka avulla sain vauhtia taas blogiinkin. Tyttäremme on muutenkin niin aurinkoinen ja suloinen vekara, ettei välillä meinaa todeksi uskoakaan ja vaikka väsymys ja ajanpuute koettelee, koen vauvan kanssa vietettyjen hektisten päivien olevan kaiken sen arvoista. On, vaikka toisinaan päivät alkavat jo viideltä, kahvit jäävät koskemattomina mukiin jäähtymään, tukka on pystyssä, asuna trikoomatskua päästä varpaisiin ja useimmiten vielä puurotahroja olalla ja pukluja toisella eikä välttämättä ehdi edes syödä, rauhassa nyt ainakaan. Aika on kulunut juuri niin kliseisen nopeasti kuin kaikki vauvavuodesta aina kertovat. Lapsi täyttää pian jo seitsemän kuukautta enkä tajua, mihin kesä ja syksykin ovat hävinneet tästä välistä.

Jos jokin ihan todella koettelee, niin koronarajoitukset ja taudin olemassa olo ja sen pelko ylipäätään. Vauvavuodesta tuli totta tosiaan aivan toisenlainen kuin olisin ikinä voinut kuvitella. Harmittaa, miten niin moni asia menee täysin sivu suun ja kun esimerkiksi vauvan isovanhemmat asuvat kaikki kaukana, on yhteydenpito videopuheluiden varassa. Olisi myös kiva arkena tehdä jotain muuta kuin olla vain kahdestaan vauvan kanssa ja yrittää keksiä hauskaa ajanvietettä hänelle mutta minkäs teet. Täytyy vain olla syvästi kiitollinen, että ollaan terveitä.

Viime viikonloppuna juhlittiin ensimmäistä isänpäivää ja sen kunniaksi sain kaivettua näiden trikootamineiden sijaan jotain muuta päälle pitkästä aikaa mutta tutussa mustassa värissä pysyttiin kuitenkin. Syksy on ollut niin lämmin, ettei talvitakkejakaan ole tullut vielä kaivettua esille, vaikka kaipailen jo huiveja, villakangastakkeja ja talvineuleita. Tarkoitus olisi nyt aktivoitua päivittämään blogia ja ideoita on jo mielessä. Olen mietiskellyt paljon sitä, mikä pukeutumisessa on oikeasti tärkeää ja miten turhaan olen yrittänyt käyttää jotain tietynlaisia vaatteita, jotka eivät ehkä koskaan ole olleet tyylisiäni tai elämäntyyliini sopivia. Tästä ja muustakin arjen ja elämän yksinkertaistamisesta ajattelin kirjoitella ja toivottavasti saadaan nappailtua enemmän asukuvia viikonlopuilta! 

Ihanaa sunnuntaita kaikille!
 
 
 
SHARE:

2 comments

  1. Todella kiva asu ja aivan sinun tyyliäsi :)

    Suloista sunnuntai iltaa !

    ReplyDelete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig