April 23, 2017

ALL BLACK EVERYTHING


Bag Saint Laurent / Booties Mango / Knit COS / Jeans Cubus / Sunnies Dolce & Gabbana / Watch Cluse
 
Okei, huijasin otsikossa vähän, onhan tuossa asussa muutakin kuin mustaa. Beige trenssi on monen mielestä must have -tyyppinen vaatekappale ja onhan niitä olemassa jos jonkinlaista malliltaan, väriltään, leikkauksiltaan ja kuosiltaan hyvinkin toisistaan poikkeavaa. Itse tykkään hyvinkin perinteisestä, klassisesta trenssistä, jossa on pystyyn nostettavat kaulukset, miehustassa korkealle nousevat erottuvat napit ja olkapäillä epoletit. Oma versioni on muutaman vuoden takainen aleostos Mangosta, olisiko siitä jo viitisen vuotta aikaa eli tällainen hyvin pelkistetty, puuvillainen ja vuorattu trenssi kyllä kestää aikaa.
 
Mites se musta sitten? Rakastan kokomustia asuja. Niissä on jotain tosi särmää, hillittyä mutta samalla näyttävää. Pidän valtavasti mustan ja beigen yhdistelmästä, joten mikä olisikaan tuonut muuten mustaan asuun hieman kontrastia kuin vaalea takki.
 
______________________________
 
All black outfits are powerful, elegant and like a statement. A light beige trench coat is a great way to soften this kind of look and make it more casual. I paired my all black outfit with the classic trench coat from Mango. Added just some designer sunnies, cute heels and a relaxed shopper to go with.

SHARE:

6 comments

 1. Beiget trenssit on ihania! <3 Itsekin omistan sellaisen. Mielestäni beigeen on ihana yhdistää vaikka turkoosit tai vaaleanpunaiset huivin ja kengät. ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin on! Hyvältä kuulostaa nuo värien yhdistelyt :)

   Delete
 2. Hei, kysyisin sulta vielä hieman pesuneuvoa, koska uskon, että saattaisit tietää.��Ostin siis eilen Seppälästä juhlahousut ja -mekon sekä kaksi vähän juhlavampaa paitaa. Yleensä olen pessyt uudet vaatteet ennen käyttöä, mutta nyt en taida uskaltaa... Mekko, housut ja toinen paidoista on 100 % viskoosia, toinen paidoista polyesteristä valmistettua sifonkia. Lisäksi mekossa ja viskoosipaidassa on koristeluja. Pesisitkö nämä ennen käyttöä?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä pesen yleisesti ottaen uudet trikoovaatteet, esim. alusvaatteet ja sen sellaiset ennen käyttöä. Hankalammat tuuletan. Kannattaa noudattaa pesuohjetta, niin hyvä tulee :)

   Delete
 3. Ihana! Tosi nätti arkiasu :)

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig