April 21, 2017

APRIL SNAPSHOTS

Ihanaa perjantaita! Huhtikuu on edennyt kuin huomaamatta loppupuoliskolleen. Kuukausi on kuitenkin ollut bloggaamisen kannalta hyvä kuukausi valon, tapahtumien ja fiiliksen riittämisen suhteen. Käydäänpä kuukautta hieman läpi!
 
1. Syömisen suhteen olen yrittänyt pitää sekä pätkäpaastoa että detoxia pääsiäissyöpöttelyn vuoksi. Kunnon puhdas ravinto on näkynyt myös ihon kunnon paranemisessa! 2. Kahvimaidoksi on edellisen kohdan vuoksi vaihtunut makeuttamaton mantelimaito. Melko pähkinäistä mutta kohtuullisen hyvää. 3. Meikkisiveltimet ovat saaneet hiukan täydennystä. 4. Vaaleat sävyt ovat olleet erityisen mieleen näin keväällä, vaikka ei kai tuo vaaleanharmaa väri ole. Vai onko?
 
5. Proseccoa ja Furlan minilaukku olivat mainio yhdistelmä. 6. Kevään ensimmäiset jätskit tuli myös korkattua sen kunniaksi, että olen nyt ollut syömättä karkkia vuoden ja kaksi viikkoa. Entisenä salmiakkihiirenä en enää osaa edes ajatella ostavani karkkia kaupasta. Jes! 7. Pääsiäisnarsissit koristavat ihanasti parveketta. 8. Lempivaatteeni on ehdottomasti tällä hetkellä tämä kukkabomber.
 
9-10. Pääsiäinen oli ihana ja todella rentouttava breikki arkeen. 11. Trenssikelitkit ovat vihdoin saapuneet, ainakin päivällä auringon lämmittäessä uskaltaa ulos ohuellakin takilla. 12. Go-to-duunilaukkuna toimii loistavasti Saint Laurentin shopper.
 
13-16. Olin viime viikolla piipahtamassa EcoToolsin lanseeraustilaisuudessa, josta jo Instastoriesin puolella laittelin teille sneak peekia. Jos et muuten seuraa minua vielä Instassa, liity ihmeessä mukaan. Minut löydät nimellä fashionminimalist_anna tai tuosta oikeasta sivupalkista klikkaamalla. Joka tapauksessa EcoTools viettää arvokasta 10-vuotisjuhlavuottaan ja on uudistanut mallistoaan sekä lisännyt uutuuksia joukkoon. Pääsimme tutustumaan uutuuksiin meikkitaiteilijan opastamana ja hyvältähän siveltimien lopputulos näytti! Ainakin itse pidän siveltimiä todella suuressa arvossa meikin onnistumisen edellytyksenä.
 
___________________________
 
Here's few snapshots from this month. I've been so into spring, healthy food, Easter mood, and some new makeup products lately. It feels like summer is almost here and it's time to bring out trench coats, fresh flowers, bright colours and light makeup. That's what my April is made of.

SHARE:

1 comment

  1. Oho, karkkilakkosi kuulostaa upealta saavutukselta! Miten lopetit ja kuinka kauan sokerihimoa kesti?

    ReplyDelete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig