April 16, 2017

FLORAL BOMBERBag Louis Vuitton Alma BB / Bomber Missguided / Blouse Mango / Jeans Cubus / Booties Wonders
Kukkakuosi on näkynyt vahvasti tämän kevään trendien joukossa, taitaa olla jopa ihan kärkikahinoissa röyhelöiden ja kirkkaiden värien rinnalla. Kaivoin naftaliinista Missguidedin kukikkaan bomberini, jossa on melko laadukkaan oloinen brodeerattu kuosi. En ole niinkään satiinisten pilottien ystävä mutta kuvio-ompeleet ja omalle kropalle sopiva leikkaus ovat ohittamaton yhdistelmä kyseisen vaatekappaleen suhteen. Tämä on kerta kaikkiaan vaan ihana, keväinen takki, josta asu kuin asu saa leikkisyyttä. Kuosin väri-iloittelun vuoksi tykkään yhdistää takin hyvin neutraalien sävyjen kanssa, tällä kertaa se sai ryhtiä mustan ja valkoisen avulla. Mitä te tykkäätte kuviollisista bomber-takeista?
_________________________
What do you think about this spring's super trendy floral pattern? What about a floral bomber? I know I really love mine as the spring starts to bloom. It's the most feminine, relaxed but still tailored light jacket I own so I'm thrilled to bring it out. I paired it with some simple blacks and whites to let the print steal all the attention.

SHARE:

2 comments

  1. Ihan superhyvännäköinen bomber! Ja nimenomaan tällaisessa simppelissä mustavalkoisessa lookissa se on ihan erityisesti edukseen ♥︎

    ReplyDelete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig