April 28, 2017

MEIKKISUIHKEET VERTAILUSSA / MAC FIX+ VS. ACO RESCUE MIST


Omaan jokapäiväiseen meikkirutiiniini kuuluu kosteuttava meikkisuihke. Olen käyttänyt sellaista jo pari vuotta enkä voisi enää olla ilman. Sen avulla voi prepata ihon ennen meikkiä, kosteuttaa kasvoja juuri ennen meikkivoidetta ja viimeistellä meikin. Sillä voi myös raikastaa meikkiä pitkin päivää. Voihan sitä käyttää ilman minkäänlaista meikkiäkin kasvojen virkistämiseksi ja kosteuttamiseksi. Kuulostaa hassulta, että pullollinen vettä voi toimia niin moneen mutta totta se on. Esimerkiksi kuuluisimpiin korealaisiin meikkinikseihin kuuluva kasvojen kunnollinen kastelu puuteroinnin jälkeen on mahdollista toteuttaa juuri tällaisella kasvosuihkeella. Esittelen omat suosikkini, Macin Fix+-suihkeen sekä Acon Rescue Mistin, sillä ne ovat mielestäni kaikista suihkeista mukavimmat ja toimivimman. Ihoni on rasvoittuvahko sekaiho, jossa on seborrea-ihottumaa. Käytän mahdollisimman vähän ärsyttäviä meikkituotteita.
 
Mac Fix+ -suihke
Macin klassikkosuihke on omiaan ihon kosteuttamiseen ennen meikkiä ja erityisesti viemään meikkipohjan puuterimaista pintaa luonnollisempaan suuntaan. Toki sitä voi käyttää halutessaan myös meikin kiinnittämiseen, vaikka se ei olekaan sen päällimmäinen tarkoitus. Tämä suihke on hajusteeton, suihke itsessään on todella märkää ja kasvoille saa kunnon vesikerroksen. Suihkeesta on olemassa myös matkakokoja, joita itse käytän aina reissussa. Käytän tätä aina ennen meikkipohjan tekoa ja joskus myös meikkipohjan jälkeen niin, että suihkutuksen jälkeen taputtelen Beauty Blenderilla ihon kauttaaltaan. Näin suihke ikään kuin imeytyy meikkipohjaan ja tekee siitä kuulaan ja sileän. Kaikista kokeilemistani suihkeista tämä on aivan ylivoimainen suosikkini. Koko 100 ml, hinta noin 20 euroa.


Aco Rescue Mist
Acolta ilmestyi viime vuoden puolella todella mainio kosteussuihke. Sitä voi käyttää Fix+:n tapaan sekä viimeistelemään koko meikin. Suihke sisältää erilaisia vitamiineja, mikä on hienoa asia mutta siinä on myös melko vahva tuoksu, jonka lasken valitettavasti miinukseksi. Suihke on hyvin, hyvin hienojakoinen ja sitä saa suihkia kasvoille todella reilusti, siitä iso plussa. Tämän avulla meikistä tulee todella kuulas, hieman airbrushed-tyyppisen tasainen. Puteli on mukavan pieni, 75-millinen, joten se kulkee sellaisenaan matkoillakin. Käytän tätä aina meikin kiinnittämiseen ja joskus kesken päivän meikin raikastamiseksi tai jos iho tuntuu kuivalta. Koko 75 ml, hinta noin 12 euroa.
 
Mitä te olette mieltä meikkisuihkeista? Hot or not?
SHARE:

1 comment

  1. Tilasin jonkin toisen bloggarin kehumana tuon ACO:n kasvoveden. Ei käy minulle. Olen herkkäihoinen. Silmät ovat ihan turvonneet ja luomet vereslihalla. Katsoin tuoteselostusta ja silmiin pisti sellainen aine kuin propanediol ilmeisesti aiheuttaa tuon ärsytyksen. Harmi. Täytyy etsiä toinen kasvovesi. Tietysti kaikki ei käy kaikille.
    Tuula

    ReplyDelete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig