January 23, 2019

MEIKKI-IHASTUKSIA

Onko muista mukavaa, kun jyrkät Insta-kulmat, vahvat contourit ja viimeisen päälle viritellyt silmämeikit ovat antaneet tilaa luonnolliselle ja hillitylle meikkimuodille? Se on siksikin mukavaa, että tällaiset kaltaiseni laiskat meikkaajat ovat trendit aallonharjalla, heh. Kirjoittelin syksyllä mineraalimeikkipohjasta, josta on tullut vakituinen osa sekä arki- että juhlameikkiänikin ja ostin loppuvuodesta hieman täydennystä mineraalimeikkipuolelta. Haluan edelleen pitää iholleni laittamieni kemikaalien määrän minimissä, joten luonnolliset mineraalimeikit ovat tässä hyvä vaihtoehto, puhumattakaan siitä, että ne soveltuvat hyvin herkällekin iholle.


Ihoni on parhaassa kunnossa aina talvella ja nytkin olen joinain päivinä jättänyt kokonaan mineraalimeikkipuuterin pois ja siitä olen todella iloinen. Kärsin edelleen atooppisesta ihottumasta, tai lievästä POD:sta tai rosaceasta (mistä näitä erottaa kun ei edes ihotautilääkäri siihen pystynyt), joka oirehtii punoittamalla ja pieninä papuloina leuan ja posken välimaastossa. Siksi onkin ihanaa kun voi jättää välillä meikin minimiin niinäkin päivinä, kun on syytä olla semiedustava.
 
Olen löytänyt pari uutta tuotetta, joista halusin teillekin kertoa. Lily Lolon poskipunavalikoima on melkoinen ja pähkäilin pitkään, minkä sävyn tilaisin. Lopulta päädyin Flushed-sävyyn, sillä pidän melko vahvasta mutta luonnollisen punoittavasta poskipunasta ja tämä on juuri sitä! Käyttö vaatii hiukan harjoittelua, sillä vaikka puuterituotteen levitys on helppoa, tulee annostellessa aina sotkettua ympäristöä. Silti tämä poskari on hankaluutensa arvoinen: se levittyy hyvin ilman meikkipohjaakin mutta sen kanssa se levittyy kuin unelma. Flushed on mattasävy ja haluaisinkin kokeilla vielä jotain shimmeristä vaihtoehtoa jossain vaiheessa. Toistaiseksi tämä on arkimeikin ykkönen.


Toinen Lily Lololta ostamani uutuus on Sculpt and glow -duo, jossa on varjostussävy sekä korostusväri. Nämä ovat erittäin luonnollisia sävyjä ja tuo korostuspuuteri sopii edellä mainitun poskipunan päälle antamaan pikkuisen hohtoa. Tumma varjostussävy on neutraali ja sopii varjostuksiin ja aurinkopuuterin virkaa toimittamaan. Tosi kiva tuplatuote ja erittäin nätti pakkaus.


Kolmas hankinta oli mineraalipuuteri sävyssä Translucent Silk. Jälki on juuri nimensä mukaisesti hyvin silkkinen, pikkuisen hohtava ja ihan valtaisan nätti. Tätä hyvin hienojakoista puuteria suosittelen kaikille, riippumatta siitä millaista meikkipohjaa käyttää. Ihan huippunätti viimeistelyyn.
 
Näiden ja meikkipohjan lisäksi käytän ripsaria, kulmakynää ja huulipunaa, jotka ovat synteettisiä mutta se ei menoa haittaa. Mielestäni on kivaa, että iholle tulevat tuotteet ovat mahdollisimman keveitä, ärsyttämättömiä ja lyhyt-incisiä.
 
Tykkäättekö te muut mineraalimeikeistä?
SHARE:

No comments

Post a Comment

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig