June 2, 2019

LITTLE BLACK LACE DRESS LOOK


Kesä on vihdoinkin alkanut! Sen kunniaksi vietimme pari päivää sitten date nightia ja kävimme ensin visiitillä Cuttersilla, joka on uusi kampaamokonsepti kiireisille eikä aikoja tarvitse etukäteen varata. Käytiin siis molemmat pätkäisemässä hiuksiamme ja sen jälkeen suuntasimme sushille Haruun.


Bag Gucci
Jacket Zara
Shoes Dinsko

Olen aivan ihastunut taas mustaan jopa kesäpukeutumisessa. Suhteeni mustaan väriin on aina ollut hyvin lämmin: se on ollut kuin koti minulle. Mielestäni monet arkailevat mustan käyttämistä ja sitä pidetään suotta liian jyrkkänä värinä vaalealle skandiväritykselle. Omasta mielestäni se on juuri hyvä kontrastiksi! Monesti ihon ja hiusten väri ovat edukseen mustan rinnalla. Toisaalta koen sitten taas valkoisen todella haastavana värinä ja se saattaa tehdä oman vaalean ihoni ja keskiruskeat hiukseni valjun näköisiksi. Lisäksi musta näyttää aina hyvältä, linjakkaalta ja kokomusta huolitellulta. Pisteet täältä siis mustalle!

Mitä mieltä sinä olet mustasta? Entä mikä on suosikkivärisi omassa pukeutumisessasi?
SHARE:

3 comments

  1. Onpa kaunis mekko, ihana kontrasti nahkatakin kanssa. :)

    ReplyDelete
  2. Kyllä mäkin pukeudun mustaan, se on jotenkin niin "helppo" väri. Kesällä tosin käytän paljon myös valkoista.

    ReplyDelete
  3. Mä pukeudun mustaan ympäri vuoden silloin kun siltä tuntuu. Mutta mun musta tuntuu nykyisin enemmän ja enemmän olevan tummansininen. Mekon ja takin materiaalikontrasti on kyllä kiva.

    ReplyDelete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig