June 14, 2019

OUT OF OFFICE


Tänään on viimeinen työpäiväni ennen kesälomaa ja kylläpä tätä on odotettukin. Ikävä kyllä tunnelma ei ole ihan niin railakas ja rento kuin voisi toivoa, sillä tämä viikko on mennyt pitkälti ravatessa lääkäreissä ja erilaisissa tutkimuksissa. Olen supertunnollinen luonne ja luon itselleni suorituspaineita melko helposti, jolloin pohja stressille on vankka. Tämän kevään aikana kuvaan astuivat myös rytmihäiriöt ja päätin lopulta aikaisemmin tällä viikolla hakeutua tutkimuksiin, jotta lomalle voin lähteä kevein mielin. Lukuisten tutkimusten jälkeen mieli ei suinkaan ole keveä, vaan lähinnä mietteliäs mutta eiköhän tästäkin selvitä ja hengenvaaraa ei ole. Sen vain sanon, että kiitollisuus omasta maailman parhaasta ja tukea antavasta puolisosta on valtava. Haluaisin heittäytyä romantikoksi ja sanoa, että rakkaus voittaa kaiken mutta ehken sano. Niin kuitenkin ajattelen.


Kuten sanoin, loma tulee tarpeeseen. Minulla on jo pitkä to do -lista, joka kattaa erilaisia blogihommia, testattavia ravintoloita ja tekemisiä ja kaikenlaista muuta mukavaa eli on ihanaa, kun on rauhassa aikaa toteuttaa näitä. Erityisesti odotan kesäpukeutumista, sillä näin alkukesästä aamut ovat olleet niin kylmiä, että on ollut pakko laittaa ohuita kesämekkoja lämpimämpiä vaatteita päälle. Nyt sitten jätän kaikki neuleet ja farkut hetkeksi kaappiin ja suosin vain keveämpää vaatetusta ja asustusta. Olen pitkästä aikaa alkanut tämän vuoden aikana käyttää kaulakoruja, pääsääntöisesti keltakultaisia tai hopeisia. Hentoiset kaulakorut sopivatkin tosi hyvin keveään kesäpukeutumiseen.


Sain näin kesän alussa kotimaiselta LUV NORTHilta upean, kuvissa näkyvän Link-kaulakorun, joka on Suomessa käsintehty kierrätyshopeasta. Sain teille lukijoilleni edun, jolla saa kaikista hopeakoruista 20% alennusta koodilla FMANNAXLUV. Tämä koru kuuluu Side-kokoelmaan, jonka eetoksena on ihmisen sisäinen voima, joka ei välttämättä näy päällepäin.


Ihanaa viikonloppua kaikille!
SHARE:

2 comments

  1. Apua, rytmihäiriöt kyllä kuulostavat vaarallisilta! Jos se on stressiperäistä, lomasi sattui kyllä hyvään saumaan, eli muista sen aikana myös rentoutua. :)

    ReplyDelete
  2. Rentouttavaa lomaa ja toivottavasti terveysasiat selviävät pian!
    T. NinniJ

    ReplyDelete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig