October 30, 2019

LOKAKUUN SUOSIKIT


Lokakuu alkaa olla lopuillaan ja listasin pitkästä aikaa kuukauden suosikkijuttuja. Ykkösenä on varmasti tämä päivitys kodin sisutukseen, josta kirjoittelin enemmän täällä. Tunnelmavalot on viritetty muutamaan ikkunaan ja parvekkeelle ja muutenkin painopiste on pimeyden hälventämisessä kauniilla valaistuksella.


Asukuvien suhteen käy joskus niin, etten vain ole lainkaan tyytyväinen joko asuun tai kuviin. Tässäpä yksi sellainen, joka oli niin kiva päällä ja olin innoissani asukuvien suhteen mutta lopputulos ei ollut yhtään sitä, mitä peili indikoi. Olen muuten keräillyt joitain bloober-kuvia eri asukuvasessioista, niistä lisää tuonnempana!


Lempiruokani on ollut varmaan joko tämä basilika-tomaattikeitto tai linssikeitto, jonka reseptiä tulossa piakkoin! Keitot ovat niin ihania ruokia, voisin syödä niitä vaikka joka päivä näin kylmänä vuodenaikana.


Lempiasuni on varmaan taas niin basic-meininkiä, että hohhoijaa. Beige villakangastakki, mustat overknee-saappaat ja muhkea neule sekä Saint Laurentin laukkuni. Toimii arkena niin hyvin!


Olen pitkästä aikaa innostunut mustavalkoisista asuista eli käytännössä mustasta alaosasta ja valkoisista paitapuseroista tai neuleista. Siinä on jotenkin raikas ja klassinen meininki.

Mitkä ovat olleet sun suosikkijuttujasi tässä kuussa?
SHARE:

2 comments

  1. Keitot on kyllä talvella ihania, mielellään reseptiä lukisin, jos olisi joku uusi jota testata.

    Omaia suosikkeja lokakuulta lienee uudet vaatteet jotka on löytyneet käytettyinä. Niitä on etsitty jo hyvä tovi ja jotenkin kaikki osuivat lokakuulle.

    ReplyDelete
  2. Lokakuussa lempijuttujani oli lomamatka (jonne suuntasin tosin vielä syyskuun puolella), työn aloitus ja synttärini! :)

    ReplyDelete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig