October 20, 2019

PARASTA JUURI NYT / SIMPLE FALL LOOKAjattelin listailla tämän hetken parhaita juttuja, jotka tavalla tai toisella liittyvät käsillä olevaan vuodenaikaan. Luonnon väriloisto on kauneimmillaan ainakin täällä etelässä ja ulkona on ihana kävellä, kun syksyn tuoksu ja tuntu ovat niin voimakkaasti läsnä. Luonnon lisäksi ihania juttuja ovat...


... hyvät ruoat! Laittelin keskiviikkona tämän hetken tomaattikeittosuosikkireseptini jakoon ja postauksesta löytyy myös muita meidän keittiömme superhelppojen klassikkojen reseptejä.... pimeät illat! Tässä vaiheessa vuotta tuo pimeys tuntuu tervetulleelta ja tunnelmalliselta ja sen myöt on saanut viritellä valosarjoja jo sisälle ja uloskin. Kynttilöitä on mukava poltella myös.


... koukuttavat sarjat! Omat suosikkini ovat Roba, Netflixin Crossing Lines ja Syke. Ruudun ääreen liimauttaa aina perjantaisin kestosuosikkini Sohvaperunat. Onko kukaan muu aivan rakastunut tuohon ohjelmaan vuodesta toiseen? Mitä sarjoja te suosittelisitte?


... pyhäinpäivä! Meillä on ollut pyhäinpäiväperinteitä jo toistakymmentä vuotta ja tänä vuonna haluan tavallaan vakiinnuttaa monia muitakin juhlaperinteitä tuleviksi vuosiksi. Pyhäinpäivänä meillä on aina syöty jotain ihanaa sesonkiruokaa, kuten paahdettua kurpitsakeittoa, paahtopaistia ja etenkin omenapiirakka on kuulunut juhlapöytään vakkarijälkkärinä. Myös ensimmäiset glögit korkataan ja viimeistään tässä vaiheessa ripustellaan niitä tunnelmavaloja (onneksi se on jo hoidettu, hah). Mitä pyhäinpäiväperinteitä teillä on?

SHARE:

2 comments

 1. Mulla tulee mieleen ihan samat jutut syksystä!:) Tämä syksy on ollut jotenkin erityisen ihanaa, ja kotoilu tuntuu nyt niin parhaalta, ja tikkuja poltellaan jo joka ilta!<3 Ja kohtahan sitä voi jo alkaa odotella joulua... ;) Olen innostunut nyt syksyllä vähän neulomisesta ja leipomisesta, blogiini laitoin pari lempparia suolaisista piirakoista:
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  Ihanaa syyssunnuntaita,
  Ida kotona kaupungissa -blogista

  ReplyDelete
 2. Ihana mitkä syyskuvat! Itse vierastan piemää, se alkaa liian aikaisin tällä hetkellä, valoa on vain päivällä. Kaipaan vähän enemmän valoa elämääni kuin jo neljältä hiipivän häärän.

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig