January 19, 2020

6 X VIIKON PARHAAT


Viikko on kulunut vaihteeksi vauhdilla ja se on ollut työntäyteinen ja takana on myös useampi visiitti kunnan tarjoamiin terveyspalveluihin kuten neuvolaan, perhevalmennukseen ja viimeisenä sokerirasitukseen, jossa kävin jo toistamiseen tässä raskauden aikana. Koska arvot olivat jälleen hyvät, palkitsin itseni pitkästä aikaa herkuttelulla.


Olen tosiaan löytänyt kofeiinittoman espressopohjaiset kaffijuomat ja ei niissä vain ole mitään makueroa normaaleihin versioihin, joten näille iso liputus. Yritän juodan kofeiinia mahdollisimman vähän, vaikka joka aamu pieni kupponen tavallista suodatinkahvia on vaan must. Siksipä muuten otan mielelläni ilon irti näistä decaf-kaffeista.

Sain joulupukilta ihanat lampaannahkaiset ja -villaiset kotitöppöset, jotka ovat tuoneet tälle vilukissalle niin paljon iloa. Kunnolliset ja mukavat kotireleet ovat kyllä niin parasta.


Ylipolvensaappaat ja kokomustat asut ovat tällä hetkellä helppo ja mukava ratkaisu arjen asukriiseissä. Varsinkin lämpimillä pitkävartisilla saappailla saa kivasti lisälämpökerroksen ja hieman oversize-mallisella takilla myös yläkroppa pysyy lämpimänä.


Vuoden 2020 kalenteri Nunucolta on ollut jo ahkerassa käytössä ja tykkään siitä paljon. Tilaa päivä- ja kuukausimerkinnöille on runsaasti ja kauniit akvarellikuvat ovat niin söpöjä, että kalenterin käyttäminen on suorastaan hauskaa. Ja kuten edellisessä postauksessa hypetin, on viime aikojen kosmetiikkasuosikki tämä kuivien käsien kaveri eli Beauty Gardenin kehäkukkavoide. Ihania arkipäivien huipputuotteita!
SHARE:

No comments

Post a Comment

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig