January 8, 2020

VUODEN 2019 PARHAAT / KOSMETIIKKA
Vuoden 2019 aikana tutustuin ainoastaan muutamaan uuteen kosmetiikkatuotteeseen, sillä en tykkää juurikaan vaihdella hyväksi havaittuja turhaan, vaan pitäydyn niissä mielelläni. Minulla on kuitenkin useampi lempimerkki, joiden tuotevalikoimasta olen löytänyt kivoja uusia tuotteita. värikosmetiikan merkkisuosikkini on ehdottomasti mineraalimeikkimerkki Lily Lolo, jonka tuotteista olen kirjoittanut esimerkiksi täällä. Olen käyttänyt LL:n mineraalimeikkipohjaa melkein kaksi vuotta ja se on vaan aivan verraton ongelmaiholleni. Viime vuonna löysin myös ihanan Laid Bare -silmämeikkipaletin, joka yllätti laadullaan ja pysyvyydellään täysin. Arkena kuitenkin pidän meikin hyvin yksinkertaisena ja siihen kuuluu olennaisena osana kevyen pohjan lisäksi vain hohtava Goddess-poskipuna, kulmat ja huulille huulirasva ja LL:n Whisper-sävyinen huulikiilto.


Ihonhoidossa luotan La Roche-Posayn tuotteisiin. Kirjoittelin niistä ja iho-ongelmistani enemmän täällä. Pyrin pitämään ihonhoidon mahdollisimman yksinkertaisena ja tuotteista valitsen lyhyt-inciset herkän ihon sarjat. Näiden kuvassa näkyvien lisäksi uusi ihastus on LRP:n misellivesi, joka sopii myös herkistyneelle iholle ja toimii hyvin silmänmeikinkin poistoon. Aivan ihania tuotteita, joista en pois vaihda!


Huulipunissa luotan aivan vain Macin valikoimiin. Tältä vuodelta käteen jäi ikisuosikkini Honey Loven rinnalle Cherish ja Velvet Teddy, ihania nudesävyjä!


Itseruskettavat eivät ole kuuluneet kauneusrutiineihin sitten teinivuosien mutta viime keväänä päätin antaa mahdollisuuden tälle Vita Liberatan vaahtomaiselle itseruskettavalle ja tykkäsin siitä todella, todella kovasti. Käytin tuubia koko kesän ja siellä on yhä tuotetta eli vaikka hinta kirpaisee, on tuote todella riittoisa. Nyt en ole raskausaikana halunnut tuota käyttää mutta ensi kesäksi taidan taas käydä keikkaamassa tätä uuden putelin. Ja sävysuositus: olen kalkkilaivan kapteeni mutta valitsin silti sävyn dark ja se on erittäin käytettävä. Voisi olla jopa tummempikin ja onneksi asiantunteva myyjä sai ostohetkellä minut vaihtamaan vaaleamman sävyn tähän tummaan, niin ei tullut hutiostosta liian vaalean vaahdon kanssa.


Tässä ikisuosikkini, joka on näkynyt vuosiyhteenvedossa ennenkin. Evon The Therapist -sarjan shampoo on paras shampoo ikinä. Siitä on karsittu turhat kemikaalipahikset pois ja se kosteuttaa tehokkaasti. Hinta on tässäkin suorastaan älytön, ja meillä tätä käyttää myös siippa, joten shampoota kuluu vauhdilla. Yritänkin aina bongailla tätä jostain aleista tai hulabaloo-päiviltä, jotta saisi pennosta vähän venytettyä. Mutta suosittelen tätä lämpimästi!


Sain synttärilahjaksi kesällä uuden hajuveden, Carolina Herreran Good Girl Légère -tuoksun, joka on todella uniikki ja erittäin pehmeä gourmand-tuoksu. Ainut huonous tässä on turhan kikkaileva pullo, sillä itse pidän hieman sirommista ja perinteisemmistä puteleista ja kengän muotoinen pakkaus on ehkä vähän too much. Onneksi ainutlaatuinen sisältö on se, mikä merkitsee.

Mitä kosmetiikkasuosikkeja löysitte viime vuoden aikana tai mikä ikisuosikkija teillä on?

SHARE:

1 comment

  1. Tuo Evon The Therapist -shampoo ja hoitsikka on loistavat! Käyttänyt itsekin pari pullollista ja kehunut myös blogissa :)

    Mullakin tuloillaan vastaava postaus, mutta vasta ensi viikolla :) Oon ajatellut jakaa meikkituotteet ja ihonhoidon omiin postauksiinsa, kun muuten postauksesta tulisi tosi pitkä :D

    ReplyDelete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig