February 9, 2020

KEVÄTTÄ VAATEHUONEESSA


Viime viikkojen upeat aurinkoiset päivät ovat saaneet mielen jo hieman kevääseen päin. Vaikka musta väri on pukeutumiseni tärkein elementti, pidän suuresti kaikenlaisista beigen ja puuterin sävyistäkin. Niissä vain täytyy aina löytää se juuri oikea, sillä väärä vivahde saa kasvot kalvakoiksi ja hiukset hiiruleiksi. Omat sävysuosikkini ovat lämmin beige, tumma puuteri, vanha roosa ja kamelinbeige sekä suklaanruskea. Ihania, ihania sävyjä!Tänä keväänä ja tulevana kesänä parhaat trendit ovat miltei samoja kuin vuosi aiemminkin: polkadot-kuosi, ruskea, ja rentojen elementtien yhdistely klassisiin. Trenssien kuuluu olla pitkiä ja ylisuuria, kenkien mukavia tennareita ja athleisure jatkaa edelleen ties kuinka monetta vuotta. Ainakin itse tykkään näistä kaikista kovasti, sillä ne ovat mukavia käyttää ja mukavuus menee kaiken edelle.


Tässä myös muutamia kuvia työ-/pukeutumishuoneestani vielä tässä nykyisessä asussaan. Tämä huone tulee muuttumaan tyystin, kun se saanee syksyn aikana tai loppuvuodesta uuden pikkuisen asukkaansa. En kyllä yhtään tiedä, miten lastenhuone pitäisi sisustaa mutta eiköhän se pala palalta rakennu. Vielä toistaiseksi saan nauttia tästä tilasta ja sitten siirrän ainakin kaikki vaatteet ja muut varsinaiseen vaatehuoneeseeni.


Mitä te muut odotatte kevät- ja kesäpukeutumiselta? Mielestäni on niin ihanaa, kun säät lämpenevät ja saa jättää paksun takin ja talvikengät pois. Ja miltei ympäri vuoden aurinkolaseja käyttävänä en näytä enää niin hölmöltä laseineni, kun päivät ovat aurinkoisia ja kirkkaita.

SHARE:

2 comments

 1. Miten lastenhuone pitää sisustaa? Joskus luin Hesarista että lapsten huoneessa pitää olla leluja ja lattiatilaa. Meidän neidillä ainakin on molmepia, siihen päälle on vielä kaaos koska se äidin kaunis ajatus "lelut pysyy korissa" ei toteudu sitten niin yhtään tomeran taaperon levittäessä kaiken lattialle.

  Älä mieti miten se pitää sisustaa, se tulee kun tulee. Parasta meillä oli isot laatikot jonne laittaa ne lelut, lapsi osaa siivota itsekin kun ei tartte järjestää kauhean tarkkaan vaan voi vaan mätkiä kaikki pois.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heh, no ainakin sänky olisi hyvä saada mahtumaan :D Ja nimenomaan sitä tyhjää tilaa pitää olla, mitä nykymuodossaan ei täällä hirveästi ole. Tai ainakin sitten tekisi tosi tiukkaa, jos näitä eri toimintoja yrittäisi yhdistellä. Mutta katsotaan sitä sitten :)

   Delete

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig