March 7, 2021

MINIMALISTINEN TYYLI: ARJEN LUOTTOASU

 
Viime päivien kauniit auringonpaisteiset päivät ovat houkutelleet pitkille vaunulenkeille ja kerran tajuttiin ottaa kamerakin mukaan asukuvien taltioimista varten. Oli mukavaa vaihtelua mennä koko perheen voimin ulkoilemaan, kun yleensä käymme vauvan kanssa kahdestaan arkena ja mies vuorostaan viikonloppuisin hoitaa lenkkeilyt lapsosen kanssa ja äiti saa hetken hengähtää sillä aikaa. Niin myös nyt, kun tätä tekstiä kirjoittelen.

 
Päivät täyttyvät rutiinijutuista niin tiiviisti, että aikaa muulle jää käsittämättömän vähän. Olen yrittänyt pitää blogille pyhitetyn hetken aina kerran viikossa vauvan päiväunien aikana mutta älytön väsy vetää melkein aina sohvanpohjalle voimia keräämään. Lisäksi tuntuu, että vauvan kanssa touhuamisen lisäksi on ihan liikaa projekteja koko ajan käynnissä: kodin järjestely ja kamppeiden läpi käynti sekä niiden karsiminen, turhiksi jääneiden tavaroiden kuvaus ja myynti, arjen suunnittelu ja vielä pitäisi muistaa tehdä jotain rentouttavaakin. Näistä helposti karsii tuosta viimeiseksi mainitusta ne omaa hyvinvointia tukevat arkiset asiat kuten rauhassa syöminen, asioiden tekeminen rauhassa ja ilman multitaskausta ja se on vähän tylsää. Olen huomannut, että on tosi tärkeää tehdä myös niitä näennäisesti turhia juttuja, jotka kuitenkin on itselle tärkeitä. Niinpä olen yrittänyt ujuttaa arkipäiviin aikaa myös valokuvaukselle, bloggaamiselle ja postauksien ideoinnille, lukemiselle, kirjoittamiselle ja ihan vaan lepäilylle.

Itselle tärkeää on edelleen harkittu pukeutuminen ja kevyt laittautuminen myös arkipäivinä, kun ollaan vauvan kanssa lähinnä kotosalla vaunulenkkiä lukuun ottamatta. Olen huomannut, että pukeutuminen omien lempivaatteisiin ja -väreihin antaa energiaa, niin hassua kuin se onkin. Olo on selvästi nuutuneempi niinä päivinä, kun laahustan virttyneessä, vauvan kuolaisessa t-paidassa ja trikooleggingseissä.  Leggingsit ovat kuitenkin tärkein vaatekappaleeni tällä hetkellä, sillä vaatteiden tulee olla joustavia, mukavia ja helppohoitoisia. Niinpä valitsen päiväkäyttöön jotkut vähän laadukkaamat ja paksummat puuvillalegginsit tai vahapintaiset legut. Yläosaksi valitsen yleensä pitkähkön neuleen, kuten tämän kuvissa näkyvän kamelinruskean poolon. 

SHARE:

No comments

Post a Comment

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig