April 18, 2021

KAIKKI VAATEKLASSIKOT

 
 
Aurinko on vihdoin tullut kunnolla esille ja tuonut mukanaan huomattavan määrän energiaa ja hyppysellisen ylimääräistä iloakin. Tällä viikolla on nimittöin vaatetus keventynyt askeleiden ohella ja on jokseenkin mieltä piristävää taas saada jotain uutta päällepantavaa - joskin ihan vain omalla vaatekaapilla shoppailemalla. Kevään korvalla sesonkivaatteiden kaivelu ja huolto tuo aina innostusta pukeutumiseen ja mikäs sen mukavampaa, kun ottaa jälleen arkikäyttöön suosikit, jotka syksyllä siirsi odottelemaan silloin vielä kaukana siintänyttä kevättä.

 
Kuten jo aiemmin mainitsin, olen raivannut vaatekaappejani isolla kädellä ja kiertoon on lähtenyt jo paljon. Tarkoituksena on luoda garderoobista rennon minimalistinen, koherentti, aina käyttökelpoinen ja klassinen, jotta siitä saa maksimaalisen hyödyn irti. Olen todennut, että paras tapa saada tolkku omaan pukeutumiseen mahdollisimman vähillä rakennusmateriaaleilla on luottaa klassikoihin ja erityisesti niihin juttuihin, joista olen pitänyt vuodesta ja jopa vuosikymmenestä toiseen. 
 
Tässä asussa toteutuukin moni sellainen asia. Mustan ja beigen yhdistäminen, trenssitakki, raidat, valkoiset tennarit, nahkalaukku, villasekoite, boyfriend-farkut ja isot aurinkolasit. Olisin voinut pukeutua tällaiseen asuun jo lukiossa.Toivottavasti tällaiset hyvin rennot ja erittäin yksinkertaiset asut miellyttävät myös teitä muita, sillä sellaisia jatkossa on pääasiassa tulossa. Olen niin hurahtanut tyylin yksinkertaistamiseen ja se toimii mainiosti, kun aikaa asujen miettimiseen ei oikeastaan ole ja silti haluaa näyttää siedettävältä.

Onko siellä muita klassikkovaatteiden ystäviä? Ihanaa sunnuntaita!


 
 
 
 
SHARE:

No comments

Post a Comment

Kiitos kommentistasi, piristit sillä päivääni!
Thank you for your comment, it made my day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger templates by pipdig